Fabulous Baskets lansează coșurile cadou cu produse tradiționale românești, pentru sărbătorile de iarnă

Fabulous Baskets susține celebrarea  sărbătorilor de iarnă împreună cu familia și cu toți cei dragi vouă. Am ales pentru voi produse speciale, în spatele cărora se află câte o poveste, și am realizat cu mare grijă coșuri minunate numai bune de oferit în dar de sărbători. În colecția de anul acesta există 43 de modele de coșuri cadou. Colecția de coșuri cadou pentru Crăciun este disponibilă online: http://fabulousbaskets.ro/cosuri-craciun.

Coșurile cadou Fabulous Baskets conțin o selecție de cozonaci, dulcețuri, zacuscă ,  produse culinare desăvârșite, vinuri de soi, cu povești impresionante, decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă realizate de artiști talentați,  lumânări decorative produse cu multă dăruire de meșteri tradiționali dar și specialități din Franța sau Italia.
Respectând tradiția anilor trecuți și anul acesta le puteți oferi celor dragi un brad natural în ghiveci. Catalogul Fabulous Baskets poate fi descărcat direct de pe site http://fabulousbaskets.ro/uploads/catalog/Catalog_Craciun_2014.pdf

În fiecare coș cadou, se află o decorațiune specifică sărbătorilor de iarnă,  realizată atât de copiii beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Fundația „S.O.S. COPIII GORJULUI” (www.copiiigorjului.ro) cât și de de cei 42 de copii de la Fundația 'Mia's Children' (www.miaschildren.ro).

'Mia's Children ' este o organizație non-profit la baza căreia stă un vis.
Visul de a vedea tinerii și copiii din București sau zone limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați, crescând într-un mediu iubitor și încurajator și devenind membrii fericiți și sănătoși ai societății românești din punct de vedere fizic, emoțional și spiritual.

Fundația „S.O.S. COPIII GORJULUI” are ca scop asigurarea protecției copilului conform Convenției Internaționale pentru Drepturile Copilului, sensibilizarea opiniei publice, a societății civile, față de copiii aflați în dificultate dar și sprijinirea tinerilor care părăsesc instituțiile de ocrotire.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod