Explorează rutele inspirației cu kika pentru o casă ca-n vacanță!

Ochii tăi odihniți se deschid înainte să sune ceasul, iar lemnul parchetului îmbătrânit de sare îți amortizează pașii. Prima mângâiere vizuală vine de la caiacele de lemn tăiate în jumătăți. Ele sunt într-un acord perfect cu mobila complementară creată de artiștii vizionari de la kika, declinându-se în biblioteci ce-ți adăpostesc fotografiile dragi de adierea dulce ce se furișează pe fereastră. Din reflex, întinzi mâna către iuta lampadarului Pier, iar gândul te trimite la Vernazza, satul pescăresc italian pe care n-ai să-l uiți niciodată.

Grație mobilierului și obiectelor de decor de inspirație marină de la kika, aceste gânduri și amintiri frumoase pot trece cu ușurință pragul imaginației.

Acum îți poți decora casa așa cum simți, în ton cu o destinație de vacanță de care parcă nu vrei să te mai desparți.

Holul – un garaj pentru șalupă

Ca în orice casă de care te îndrăgostești la prima vedere, intrarea ți se dezvăluie ca o invitație la visare. Albastrul turcoaz al mării e greu de încătușat între pereții unei case, dar kika îți poate veni în ajutor cu elemente care amintesc de el. Vezi rafturi construite din bucăți de bărci, perne colorate de mare și tușe de culoare care închid imaginea.


Camera de așteptare pentru reverie

Treci apoi prin încăperea în care-ți transpui dragostea pentru explorare în „dosare” de fericire arhivate în culori și sertare.

În acest sens primești tot sprijinul de la mobilierul Heike care se armonizează nativ cu alte accesorii din oferta kika. O pernă atinsă de bleumarin sau poate cutiile Azule pentru depozitare îți sunt și ele cu siguranță utile.

În sufragerie, vacanța se ascunde în detalii

Dar chiar și frumusețea are nevoie de repaos, la fel cum momentele de exuberanță au nevoie de clipe de respiro care să le potențeze. Așa se face că, după primirea intensă din hol, vacanța e mai subtilă în sufragerie, se ascunde în detalii. kika îți propune mobilierul din gama Arkansas al cărui lemn îți povestește tăcut legende pierdute în timp. Puritatea emanată de albul lui  îți va accentua imaginea unei plaje imaculate.

Dar poate ești mai înclinat spre moderație și apreciezi mai mult lucrurile insinuate cu tact. Astfel, atenția ta ar putea migra către masa Audrey, comoda Azule, către accesorii Marino ori corpurile de luminat din gama Pier.



Bucătăria – locul unde gusturile se discută

E greu să povestești despre vacanță fără să faci măcar o referire la deliciile culinare. De la bucătăria mediteraneană până la universul pescăresc al japonezilor, acum ai toate motivele să-ți retrăiești experiențele. Gama Audrey de la kika ar putea fi modul perfect prin care să redai în propria bucătărie răsăritul soarelui surprins pe plajă.
Preferi ceva mai mult accent pe detalii? Ai putea să te folosești atunci de valențele accesoriilor din aceeași zonă de inspirație: vesela Royal Sakura, tava Azule, scaunul albastru Saint Tropez sau chiar vazele de flori Rigoletto.



Sigur există cel puțin o vacanță de vară pe care ai vrea să o regăsești constant în casa ta sub forma unor elemente de decor care să te inspire.

De aceea e bine să rămâi la curent cu produsele din oferta kika și cu ultimele noutăți accesând pagina de Facebook kika-ro sau https://www.kika.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod