Expertul lui ești chiar tu! Oferă-i sfaturile tale prețioase pentru bărbierit

Cu siguranță ai observat că lui îi este ceva mai dificil să se bărbierească iarna, iar acest lucru are o explicație: firul de păr de barbă devine ceva mai gros. Din cauza frigului, barba lui trece printr-un proces dificil de adaptare la condițiile nefavorabile ale vremii. Nu putem aduce soarele de vară, însă putem să-i facem bărbieritul unul confortabil, perfect bărbătesc. Știm că nu-ți place să treci printr-un ghid cu o sută de pași de urmat, așa că am concentrat mai jos cele mai importante detalii.

Spune-i să pună săpunul pe lista neagră

Pielea uscată este caracterizată prin senzația de constricție, toți bărbații s-au lovit de această problemă, cu atât mai mult iarna. Unde mai pui că poate cauza iritații. Spune-i să evite să înlocuirea gelului de bărbierit cu săpunul.  Dacă ar trebui să faci o listă de apeluri de urgență cu produse de îngrijire, gelul de bărbierit ar trebui să fie trecut la ‘’Favorites’’.
El are nevoie de el aproape în fiecare zi pentru că are proprietatea de a nu-i usca pielea, de a înmuia firul de păr, iar asta îl face mult mai ușor de tăiat. Fără el, aparatul de ras alunecă mult mai greu pe piele iar lamele se vor încurca în firele de păr tăiate. Noi îi recomandăm gelurile de ras Gillette Sensitive Series. Le găsești în mai multe formule, cu ingrediente speciale pentru fiecare tip de piele, iar cu seturile Gillette de Sărbători mergi la sigur!

Împărtășește-i secretele tale

Apa caldă este pansament pentru pielea ta, însă și pentru a lui, în special în sezonul rece, pentru că înmoaie firul de păr, făcându-l cu 70% mai ușor de tăiat. Un sfat pentru care îți va mulțumi: spune-i să se bărbierească imediat după ce a ieșit din duș. Este mult mai eficient. Gelul și aparatul de bărbierit lucrează în echipă, ceea ce înseamnă că ar trebui să aibă un aparat de bărbierit pe măsura gelului de bărbierit, așa că poate treci aparatul pe lista de cumpărături.
;)

Lamele de ras nu sunt nemuritoare

Dacă nu schimbă lamele periodic, este ca și cum ar fi surprins că a cedat mașina, deși rezervorul e gol. Lamele subțiri și fine sporesc confortul și precizia bărbieritului, iar rezultatul este reflexia aparatului de bărbierit pe care îl folosești. Alege-i un aparat premium, cu o tehnologie avansată. Dacă te gândești să economisești bani, mai gândește-te o dată. Un aparat de bărbierit ineficient implică un consum mai mare al lamelor iar rezultatul va fi la fel de nesatisfăcător. Vei ști care e momentul în care trebuie să schimbe rezervele aparatului de bărbierit - când începe să se plângă că lamele încep să tragă firele de păr, îl loc să le taie eficient.

Finalul trebuie să fie întotdeauna rece

Acum că a terminat cu bărbieritul, este momentul să-și clătească fața cu apă rece. E posibil să fi descoperit asta pur intuitiv și iată confirmarea: apa rece închide porii și calmează pielea.
Pe lângă asta, pielea lui va arăta mult mai bine, iar acest tratament ajută la optimizarea efectului balsamului after-shave și a cremei hidratante pe care ar trebui să le folosească atunci când are pielea uscată. Dacă e dimineață și încă nu s-a trezit 100%, apa rece o să fie ca un shot energizant.

 Aparatul de bărbierit are servodirecție. Îi va plăcea la nebunie informația asta

Atunci când se bărbierește, aparatul trebuie să alunece în direcția creșterii firelor de păr. Trebuia să fie o tehnică și în asta, doar și atunci când se tunde există o logică la mijloc! Nu există o singură direcție, de aceea va trebui să le identificați împreună, în funcție de zonele feței. Cum faci asta? Îți treci mâna prin barba lui. Într-o direcție, părul se va simți mai dur decât în direcția opusă. Pe obraji și bărbie, firele de păr cresc, în general, în jos, iar pe gât, în direcția opusă.
Cu toate astea, nu există un manual al creșterii firelor de păr, întrucât fiecare bărbat are un contur unic și un tipar diferit de creștere a firelor de păr. Va trebui să se bărbierească sau, mai bine, să-l bărbierești din diferite unghiuri, astfel încât să obții un bărbierit optim. Mai important, în felul acesta evitați iritațiile pielii, nu de alta însă, în sezonul rece, sunt atâția factori amenințători încât nu mai ai nevoie de unul în plus.

 

Iată, bărbieritul este un ritual confortabil la care contribuiți amândoi! Pretul set: 24.06 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod