Excursie in Maramures - Sezatoare

Maramuresul a fost si va ramane o destinatie aparte, pentru turistul care vrea sa cunoasca frumusetile unei zone care inca traieste in functie de traditii si anotimpuri. Vei descoperi o alta Romanie,  cu oameni pastratori de traditie, cu simplitatea lor de suprafata. Cu oameni care poarta in adancul sufletului lor stralucirea adevarului, a frumosului, a credintei si obiceiului, toate intens de vii…

Oricine va dori sa participle la acest trip se va intoarce cu o experienta de neuitat.  Iar orice roman care nu a vazut inca Maramuresul trebuie sa faca asta macar o data in viata!

Excursie in Maramures - Sezatoare
Perioada :  22-25 octombrie 2015
ZIUA I  Bucuresti – Rm Valcea – Sibiu – Gherla – Poienile Izei
Se viziteaza: Centrul Istoric Sibiu(popas 1 ora ), Muzeul tarancii maramuresene.
Cazare.
ZIUA II  Poienile Izei – Sighetul Marmatiei – Sapanta – Poienile Izei
Se viziteaza: Manastirea Barsana, Memorialul Durerii – Sighet, Cimitirul Vesel – Sapanta, Biserica de lemn Budesti(UNESCO) .
ZIUA III  Poienile Izei – Viseu – Poienile Izei
Se viziteaza: Valea Vaserului – plimbare cu Mocanita, Biserica de lemn Poienile Izei(UNESCO).Sezatoare traditionala.

Petrecere surpriza.
ZIUA IV   Poienile Izei-Bistrita- Sighisoara – Brasov – Bucuresti
Se viziteaza: Casa Memoriala Liviu Rebreanu, Cetatea Medievala Sighisoara(popas 1 ora).
Pret/pers. 500 lei
Servicii incluse:  transport autocar***; cazare trei nopti pensiune**, Poienile Izei, camere cu 2 locuri;   demipensiune; participarea la sezatoare; ghid calificat. Nu sunt incluse:plimbarea cu Mocanita, intrarile la obiectivele turistice.

Nota:copii pana la 5 ani beneficiaza de servicii gratuite de cazare,cazati impreuna cu parintii, fara mese incluse, platesc transport; copii cu varste intre 5 -12 ani,cazati impreuna cu parintii,achita 50% din pret pachet,nu se asigura pat suplimentar;  peste 12 ani achita pret intreg.

Inscrierea se face achitand un avans de 50% .Excursia trebuie achitata intergal cu cel putin 5 zile inaintea plecarii. Grup minim: 40 persoane. Mai multe detalii pe: www.scoriloturism.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod