Evian anunta sticla aniversara realizata impreuna cu Christian Lacroix

Pentru cea de-a 10 a aniversare a sticlei Limited Edition, evian® și Casa Christian Lacroix s-au reunit din nou.  În 2007, viziunea nonconformistă împărtășită de cele două branduri a adus laolaltă puritatea apei cu creativitatea modei, deschizând astfel calea spre o saga de colaborări cu cei mai mari designeri.

Pentru a sărbători această poveste de succes, Casa lui Christian Lacroix aduce un omagiu spiritului viu și tânăr al evian®, prin reinventarea modelului Paseo. Născut pentru creațiile Haute Couture, acest design delicat de broderie a fost utilizat pentru prima dată în afara colecțiilor de modă Christian Lacroix , pentru a crea prima sticlă evian® Limited Edition în 2007.  Din acel moment a devenit un design iconic al Casei Christian Lacroix.

 


Colaborarea evian® x Lacroix este precum aș trăi un vis împlinit, având șansa de a fi a doua de acest gen... ceea ce mă face un designer foarte norocos!” - Sacha Walckhoff, director de creație al Casei Christian Lacroix.

Noua versiune colorată Paseo Limited Edition este expresia pură a universului creativ al lui Christian Lacroix: flamboiant, Parizian, și cu un spirit veșnic tânăr.  Modelul este disponibil într-un set de două sticle: una de culoare roz, iar perechea ei este de culoare bleu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod