Eveniment KIDS PLAY&FUN - editia a treia- jocuri și concursuri interactive, tombola cu premii

Duminică, 10 Iunie, orele 10:30-13:00 la Hotel Caro – Sala Eminescu str. Barbu Vacarescu, nr 164 A, Bucuresti, părintii alaturi de cei mici sunt invitati să se distreze și să se relaxeze într-un cadru prietenos și plăcut, cu ocazia evenimentului special dedicat copiilor – KIDS PLAY & FUN – editia a treia.

Programul evenimentului este interesant și interactiv pentru copii: Între orele 10:30-11:00 distracția va fi maximă, am amenajat un spațiu deosebit destinat copiilor care se vor întâlni cu personaje din povești, se joacă și participă la concursuri cu premii.

În intervalul 11:00-13:00, trei medici stomatologi de la clinica iDentity, mascota raton Elgydium si Sparkly – antrenorul de periaj dentar, pufos și prietenos, vor învata copiii cum să fie mereu cu zâmbetul pe buze. PIA din trupa PAM PAM – împreună cu copiii va cânta și va dansa cele mai frumoase melodii și coregrafii.

Scoala de modeling și talente IT KIDS a pregatit o prezentare de modă a celor mai noi colecții ale verii. Clovnita Pimpinela de la școala de circ Funny Circus vor distra copiii cu jonglerii cu mingiuțe și eșarfe colorate.

Fotografii minunate cu personaje îndragite și artisti invitați, autografe, toate într-o atmosferă animată de zâmbete si voie bună, la care se adauga tombola verii! Surpriza evenimentului: fiecare copil primește un cadou din partea organizatorului. Eveniment cu o durată de 2 ore și jumătate, recomandat copiilor cu vârste între 2-10 ani. Preț bilet: 15 RON (adult sau copil).

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet.Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod