Eturia: Top 10 destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi intr-o viata

"Este greu sa alegi doar zece destinatii despre care sa spui ca trebuie vazute macar o data in viata, cu toate acestea turistul care cauta sa experimenteze stari si senzatii noi trebuie sa bifeze in viata in aceste 10 destinatii impartite pe intreg Mapamondul. Ca specialisti in turism stim, ca oricat de mult am citi ori ne-am documenta, nimic nu va inlocui experienta personala aceea de a calatorii" -Daniela Shah, coproprietar agentia de turism Eturia a calatorit in aproape toata lumea si recomanda 10 destinatii care nu trebuie ratate intr-o viata asta fireste daca calatoritul se afla pe lista prioritatilor dvs:

1. Peru


Peru este un tinut aparte, leaganul civilizatiei incase, cu temple uitate de timp ce asteapta sa fie descoperite. Cand spui Peru, tegandesti la Machu Picchu, cetatea sacra a incasilor, aflata pepiscurile Anzilor, acolo unde doar condorii se incumeta sazboare, una dintre cele mai mari minuni ale Americii.

Tariful pentru o vacanta in Peru pleaca de la 2600 Euro.

 

2. Maldive


Maldive este intr-adevar o alegere minunata pentru o vacanta de vis, o destinatie exotica unica, pe care noi o recomandam pentruplajele sale cu nisip alb, lagunele turcoaz si rezervatiile recifelorde corali. Maldive este locul unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stress. Tariful pentru unsejur in Maldive pleaca de la 1600 Euro.

 3.Tanzania


Cand vorbim de Tanzania, ne gandim la privelistile sale, cuvarfurile inalte acoperite de zapezi ale Muntelui Kilimanjaro, plajele albe si recifele de corali din Zanzibar, campiile nesfarsitedin Parcul National Serengeti, rocile ascutite de pe Rift Valey, dar mai ales la fauna salbatica din Craterul Ngorongoro sisanctuarul pasarilor din Lake Manyara. Toate acestea suntminunate opere de arta ale naturii si am putea spune ca te f ac sate indragostesti de Africa de la prima vedere.

Tariful pentru o vacanta care include Safari Tanzania & plajaZanzibar pleaca de la 2700 Euro.

4. India


India fascineaza orice turist pentru ca te poarta intr-o calatorie a simturilor, o experienta unica si distincta de oricare alt ape care ti-o ofera alte tari. Orice vizita in aceasta tara a contrastelorculmineaza cu vizita Taj Mahal-ului, simbol al iubirii supreme, o opera de arta monumentala care slaveste dragostea unui mare conducator pentru iubita lui regina.

Tariful pentru o vacanta in India pleaca de la 1400 Euro.

 

5. Japonia


Japonia este o destinatie deopotriva pentru minte, trup si suflet. De la rigoarea si eficienta in fiecare aspect al vietii pana la meditatia langa un cires inflorit si de la istoria sangeroasa a samurailor pana la delicatetea unei Maiko, Japonia este o taracare incanta pe toti cei care o viziteaza. Templele antice, peisajulrafinat din Kyoto in sezonul florilor de cires - Sakura este o experienta, pe care noi o recomandam clientilor nostri, macar o data in viata.

Tariful pentru o vacanta in Japonia pleaca de la 3800 Euro.

 

6. Cambodgia


Cambodgia este extrema, vibranta, fascinanta si incredibil de spirituala, este locul unde reinvie cultura khmera. Aceasta   are o mostenire fabuloasa, este un taram salbatic, cu oameni care, desisaraci, nu au uitat sa zambeasca. Aici se afla complexul de temple Angkor recunoscute in  lumea intreaga din celebrul film Tomb Rider. Tariful pentru o vacanta in Cambodgia pleaca de la 2600 Euro.

 

7. Australia


Australia este o tara a varietatii si a contrastelor de la paduritropicale, pana la canioane care ascund secrete din epocadinozaurilor; de la metropole moderne,  extrem de dezvoltate, la una dintre cele mai intinse zone salbatice din lume. Cu lacurispectaculoase, plaje virgine, recife de corali, deşerturi întinse, tara lui ,,Oz'' va uimi pana si pe cei mai experimentati aventuriei.

Tariful pentru o vacanta in Australia pleaca de la 2500 Euro.

 

8. SUA


Statele Unite ale Americii este una dintre putinele tari de pePamant, unde poti experimenta atat de multe: peisaje uimitoare, cu ursi grizzly in mijlocul ghetarilor de munte, plaje tropicale siorase moderne. SUA este atat de vasta si diversa, incat nu o potipe deplin aprecia decat daca-i faci o vizita. Parcul National Yellowstone este inclus in lista Patrimoniului UNESCO si esterenumit pentru izvoarelor termale si numeroase geizere, multedintre ele deosebit de spectaculoase. Parcul include muntiimpaduriti, lacuri, rauri, canioane.

Tariful pentru o vacanta in SUA pleaca de la 2500 Euro.


 

9. China


Motivatiile unei vizite in China pot fi extrem de diferite, arta sicultura straveche, renumita medicina traditionala, minunile pecare le-au creat oamenii prin forta bratelor si puterea mintii, cum sunt Zidul Chinezesc, Armata de teracota, dar mai ales spectacolul naturii, ca cel din Parcul National Zhangjiajie, aflatpe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO, care impresioneazacu peisajele parca ireale, care au fost sursa de inspiratie pentrudecorurile din pelicula Avatar.

Tariful pentru o vacanta in China pleaca de la 1400 Euro.

 

10. Ecuador - Galapagos


Fara indoiala, cea mai importanta atractie turistica a Ecuadoruluiramane arhipelagul insulelor Galapagos, datorita florei si fauneiunice in lume. Galapagos este o lume ratacita in vastitateaPacificului, formata din 13 insule principale imprastiate printremai mult de o suta de insulite, stanci si recifuri.

Tariful pentru o vacanta doar in Galapagos pleaca de la 3500 Euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod