Espressorul Philips Saeco Xelsis Digital ID îţi recunoaşte amprenta

La fel cum un espresso este un amestec între nenumărate arome ce se completează reciproc, espressorul Philips Saeco Xelsis Digital ID este un complex de tehnologii perfect sincronizate.
La fel cum un espresso este un amestec între nenumărate arome ce se completează reciproc, espressorul Philips Saeco Xelsis Digital ID este un complex de tehnologii perfect sincronizate. Puteţi regla totul după preferinţele dumneavoastră: temperatura, cantitatea şi concentraţia cafelei, intensitatea aromei, proporţia spumă/cafea în ceaşcă, precum şi nivelul spumei de lapte.

Boabele de cafea întregi sunt măcinate proaspăt şi procesate pe loc la fiecare utilizare, pentru ca aroma completă a fiecarei boabe să ajungă direct în ceaşcă.
Aveţi la dispoziţie întregul univers al amestecurilor din cafea, din care să alegeţi iar şi iar. Creaţi cel mai intens aromat espresso şi delicii din spumă de lapte – şi savuraţi-le!

Espresso a fost mereu mai mult decât o băutură – a fost o celebrare a vieţii în sine. Pornind din Italia, această aromă unică a iniţiat o cultură a cafelei trăită şi iubită în toate colţurile lumii.


Pot fi personalizate până la 9 specialităţi de cafea de către 6 utilizatori diferiţi – fiecare membru al familiei îşi prepară specialitatea dorită personalizată, printr-o simplă apăsare de buton. Iar cu ajutorul functiei Digital ID (identificare digitală), vă puteţi selecta imediat şi uşor propriul dumneavoastră profil, prin intermediul sistemului de identificare a amprentei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod