Espresseria de la Krups – Aroma unei dimineți de neuitat

#Sțiațică la nivel internațional, hashtag-ul #coffee este utilizat în peste 82 de milioane de tag-uri în postările din întreaga lume? Iar cum cafea este cel mai folosit cuvânt din vocabularul tău, anul acesta te provocăm să descoperi savoarea unei cești de neuitat alături de un ingredient secret: espressorul automat Espresseria de la Krups.

Spune "da" unei cafele perfecte!


Kopi Luwak, La Esmeralda, Sf. Helena? Cele mai bune cafele devin trendsetters alături de Krups! You name it, he makes it. Datorită ecranului LCD intuitiv, ai control deplin ca să obții cu ușurință toate băuturile tale preferate.  Știm că îți place perfecțiunea, tocmai de aceea setul Auto Cappuccino XS6000 îți oferă o spumă de lapte densă, perfectă pentru acel cappuccino sau caffe latte care îți amintește de splendoarea unei băuturi preparate în Cape Town, într-o cafenea exquisite.

De ce să alegi Espresseria de la Krups? Pentru sistemul său patentat Thermoblock Compact, care captează gustul adevărat al cafelei, în esenţa sa cea mai pură, iar tu te poți bucura de o cafea autentică, fierbinte, chiar de la prima ceașcă.
Cele 3 setări variază de la o măcinare fină, pentru un espresso tare și aromat, până la o măcinare mai grosieră pentru cafele nu foarte concentrate.

Cu o putere de 1450 de W, presiune de 15 bari și un design perfect ergonomic, Krups Espresseria este de nelipsit din orice bucătărie. Garantează dimineți ideale!  În doar 10 minute poți prepara băutură care îți va face ziua perfectă: cafeccino – it has the best from both worlds! Proporțiile pentru o ceașcă de neuitat: ¼ cafea, ½ lapte, ¼ spumă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod