Eroii adevărați inspiră fotbalul adevărat!

Timișoreana lansează o ediție limitată de cutii de bere inscripționate cu 120 dintre cele mai populare nume de familie din România.
Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție din România, omagiază adevărații eroi ai fotbalului, cei care-l joacă cu pasiune, dedicare și fair-play pe stadion sau chiar în spatele blocului. Campania Timișoreana „Pentru Fotbal Adevărat” continuă în acest an prin lansarea unei ediții limitate de cutii de bere personalizate cu cele mai frecvente 120 de nume de familie din România, care urmează să ajungă pe rafturile magazinelor în perioada imediat următoare.  

“Timișoreana a înțeles întotdeauna valoarea sportului cu tradiție îndelungată – fotbalul – care a unit românii de orice vârstă, din orice colț al țării, dar și al lumii și a decis să fie parte din poveștile scrise și în viitor de fotbalul românesc.
Acestor români care au trăit cu emoție, cu pasiune, fiecare moment din fotbal, celor care au transformat interesul pentru fotbal în pasiune, le dedicăm această ediție limitată de cutii de bere. Vrem să readucem în lumină valorile fotbalul adevărat, cu tot ce are el mai frumos, să le reamintim românilor de ce au început să iubească fotbalul, să le facem din nou inimile să vibreze, să simtă că și ei pot fi eroi ai fotbalului, indiferent de locul unde joacă: pe un teren artificial, pe un teren neamenajat, pe stadion sau în spatele blocului. Câtă vreme joacă cu pasiune, cu emoție, sunt eroi adevărați. Iar ei, eroii adevărați, sunt cei care inspiră fotbalul adevărat, de aceea am vrut să le oferim recunoaștere și printr-o ediție specială, dedicată lor”
, a declarat  Iulia Dobre, Senior Brand Manager Timișoreana.


Timișoreana respectă adevărata dragoste pentru sportul rege și bucuria jocului. De aceea, reaprinde pasiunea pentru fotbalul adevărat și sentimentul de mândrie pentru adevăratele valori ale sportului, ce au continuat să ocupe primele locuri în inimile românilor. Cristian Chivu, Adrian Ilie și Bogdan Lobonț, legendele fotbalului care au inspirat prin perseverență și dedicare, continuă să spună povestea fotbalului adevărat, jucat cu pasiune și fair-play în noul spot TV al campaniei Timișoreana.

Mai mult, Timișoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiție din România, își continuă parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, în calitate de Sponsor Oficial al Cupei României.

Pe lângă lansarea ediției speciale de cutii de bere Timișoreana a lansat de curând și o promoție cu premii pentru fanii fotbalului adevărat.
Campania se desfășoară până la data de 31 mai 2019 și oferă iubitorilor de fotbal echipamentul necesar pentru a deveni eroi ai fotbalului adevărat.


Fabricată încă de la 1718, berea Timișoreana aduce cu sine experiența şi tradiția maeștrilor berari ce şi-au lăsat amprenta peste ani. Timișoreana s-a născut în cea mai veche fabrică de bere din România, fiind atestată printr-un act petiţionar al magistratului oraşului Timişoara, care datează din 1 ianuarie 1718.
De-a lungul timpului, gustul său inconfundabil a fost recunoscut de specialişti - distincţii foarte vechi atestă acest lucru: bronz la expoziţia din Budapesta (1855), argint la expoziţia din Timişoara (1891) sau Grand Prix-ul expoziţiei din 1908.
În ultimii ani, Timişoreana a fost premiată cu aur şi distincţia Champion Lager Trophy în 2007 şi cu argint în 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanţă din lumea berii, iar la World Beer Championship în Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 şi 2008).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod