Eleganță și performanță cu noile frigidere Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial în industria produselor electrocasnice digitale, lansează pe piața din România o nouă versiune elegantă a frigiderului Samsung (RB31FERNDBC), care oferă o performanță de neegalat, ușurință în utilizare, și consum redus de energie, toate reunite sub un design premium cu linii uimitoare și finisaje negre.  

Noua gamă de frigidere Samsung este perfectă pentru bucătăriile rafinate, completând desing-ul oricărei case, în care tonurile închise de culoare se armonizează perfect du design-ul minimalist.
Alături de eleganță, noilor frigidere de la Samsung oferă o capacitate totală de 310 l pentru alimente mereu proaspete, care își păstrează savoarea, astfel încât utilizatorii să se bucure de ingrediente delicioase.

În plus, noul model a fost conceput pentru a oferi spații generoase de depozitare. Chiar și rafturile de pe ușa frigiderului, destinate în mod obișnuit băuturilor, aduc extra-spațiu, ce poate fi folosit pentru depozitarea unor recipiente mai mari și mai înalte ca până acum.
Acesta este un aspect foarte util mai ales când vine vorba de petreceri, de exemplu, când trebuie păstrate la rece mai multe tipuri de băuturi, într-o cantitate mai mare decât în mod obișnuit. Toate aceste facilități oferă, în final, posibilitatea de a organiza mult mai bine spațiul generos oferit de noile frigidere Samsung.

Datorită tehnologiei smart pe care o încorporează, utilizatorii pot regla temperatura optimă pentru a păstra prospeţimea alimentelor cât mai mult timp, printr-o simplă atingere a ecranului touch.

Noile frigidere Samsung au încorporat un tip special de compresor, denumit Digital Inverter, care le oferă capacitatea de a adapta rapid  viteza de funcţionare, alegând din cele 5 viteze pe care le are disponibile.
În acest fel, noile frigidere îşi reglează temperatura rapid şi cât de mult este nevoie, în urma analizării unor factori foarte variaţi, precum: temperatura alimentelor, temperatura camerei sau frecvenţa de deschidere a uşii frigiderului. Ca rezultat, alimentele vor rămâne proaspete pentru mult mai mult timp, iar consumul de energie va fi semnificativ mai scăzut.

În plus, compresorul Digital Inverter reduce şi nivelul de zgomot emis de noile frigidere Samsung. Pe lângă acest lucru, compresorul are o fiabilitate ridicată, fapt dovedit și de garanţia standard de 10 ani oferită de Samsung pentru acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod