Electrolux propune accesorii practice pentru o bucatarie multifunctionala completa

Dotarea unei bucatarii moderne cu electrocasnice intuitive si cu un design rafinat depinde, pe de o parte, de spatiul si varietatea functiilor tehnologice de care avem nevoie atunci cand gatim, iar de cealalta parte, de modul in care performantele echipamentelor pot fi maximizate la adevaratul lor potential, prin solutii de ingrijire si optimizare a utilizarii.
Pentru a veni in sprijinul celor care investesc nu doar in electrocasnice, ci si in experiente culinare desavarsite, Electrolux propune o gama variata de cuptoare si accesorii cu solutii de curatare si intretinere, pentru o bucatarie in care eficienta, performanta si siguranta vor fi pastrate mult timp.

Cuptoarele Electrolux poarta semnatura inovatiei, atat din punctul de vedere al functiilor de operare extrem de intuitive si a materialelor durabile, cat si din perspectiva accesoriilor care insotesc echipamentele de gatit. Electrolux a creat o gama dedicata de accesorii pentru toate tipurile de cuptoare (abur, gaz sau electric), ce asigura functionalitatea pe termen lung a acestora si ofera libertate culinara in a explora cele mai variate retete.

“Fara indoiala, curatarea si intretinerea cuptorului este o activitate pe care multe dintre gospodine o considera o provocare.
Acesta este si motivul pentru care ne-am orientat cercetarile si pe identificarea de noi solutii de intretinere a cuptoarelor, astfel incat toate accesoriile si functiile care completeaza echipamentul, sa contribuie la cresterea calitatii produsului pe termen lung si sa ofere rezultate culinare exceptionale, cat mai mult timp.” a declarat Carmen Georgescu, Marketing & Communication Manager, Electrolux Romania.

Igiena si aspect “fresh” cu cele mai practice solutii de curatare


Pentru a avea in permanenta un cuptor fara pete sau amprente, Electrolux ofera solutii de curatare si protejare a interiorului cuptorului, non-toxice, ce indeparteaza petele si stropii de grasime fara a zgaria suprafetele sau fara a curata excesiv.
Chiar si pentru cuptoarele cu abur, Electrolux pune la dispozitie un set complet, creat special pentru acest tip de cuptor, ce include o solutie pentru detartrare a aburului, un spray pentru curatarea grasimilor, arsurilor si rezidurilor de mancare, precum si o laveta speciala pentru a lustrui delicat suprafetele.

Flexibilitate in bucatarie cu ajutorul ghidajelor telescopice

O bucatarie multifunctionala ofera solutii prin care toate echipamentele pot fi folosite rapid si eficient, usurand munca excesiva atunci cand gatim. Ghidajele telescopice de la Electrolux sunt un accesoriu extrem de practic in bucatarie, facilitand nu doar asezarea tavilor in cuptor, in perfecta stabilitate, ci si supravegherea excelenta a procesului de gatire.



“Reteta” Electrolux pentru o pizza autentica

Secretul unei pizza delicioase consta in modul in care o coaceti. Pentru a explora noi gusturi si a putea pregati cu usurinta chiar si cele mai populare retete internationale, Electrolux completeaza colectia de accesorii practice pentru bucatarie cu un set “piatra pentru pizza”, perfect pentru a oferi o nota de autenticitate unei mese traditionale italienesti. Setul include o piatra refractiva ce mentine temperatura ridicata in mod constant si o spatula din lemn, ce pot fi folosite inclusiv pentru coacerea painii si alte produse de patiserie.

Set de vase din inox – alegerea perfecta pentru cuptorul cu abur

Prepararea mancarii cu ajutorul aburului este o metoda de gatit sanatoasa si rapida, ce evidentiaza gustul si textura ingredientelor.
Cu ajutorul setului de inox de la Electrolux, experienta culinara oferita de cuptorul cu abur va fi maximizata de varietatea de vase special create pentru a oferi diversitate in retetele pregatite pentru cei dragi, fiind adaptate tuturor tipurilor de ingrediente, de la peste si carne, la orez sau legume. Micile perforatii din vase permit aburului sa circule, asigurand o gatire uniforma si separand, in acelasi timp, alimentele de apa in exces.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod