Electrocasnicele Samsung primesc “notă verde” pentru grija față de familia ta și de mediul înconjurător

Grija față de mediul înconjurător pornește în căminul fiecărei familii. Pentru a veni în întâmpinarea celor care acordă mediului o atenție sporită, Samsung Electronics Co., Ltd, lider în tehnologia mobilă și media digitală, a dezvoltat game dedicate de electrocasnice, care au primit pentru prima dată prestigioasa certificare eco de la Nemko, organizație norvegiană privată care supervizează testele de siguranță privind producția de echipamente electrice.

Nota verde primită de la Nemko reprezintă garanția pentru familia ta, care se va bucura electrocasnice de cea mai înaltă calitate și de un mediu curat.
Fie că îți dorești ca cei dragi să se bucure de cele mai proaspete alimente sau vrei ca aerul din cămin să fie în permanență curat, gama de frigidere RL60GQERS și aparatele de aer condiționat AR09FSSKABE sunt ideale atât pentru familia ta, cât și pentru mediul înconjurător, facând parte din clasa A+++.

Când îți dorești să achiziționezi electrocasnice, tine cont de certificărie verzi, precum cea de la Nemko este acordată numai produselor care îndeplinesc cele mai înalte criterii de protecție a mediului.
În plus, această certificare îți oferă și siguranță pentru familia ta, pentru că restricționează substanțele periculoase (RoHS) și gestionează toate aspectele legate de împachetare, baterie, sunet, consumul de energie energiei, unde elecromagnetice, dispunere de produse și reciclare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod