Ela Crăciun construiește comunitatea super mamelor cu super puteri din România

Ela Crăciun, cunoscut blogger și prezentator TV, adună în jurul său în această perioadă o comunitate puternică de mame de pe tot teritoriul României. Vedeta a lansat proiectul “Super mame cu super puteri” care își propune să evidențieze calitățile și atuurile fiecărei femei care, în postura de mamă, poate face minuni pentru binele familiei sale.  

“Fiecare mamă este o super eroină în felul său și vrem să arătăm acest lucru tuturor. A fi o super femeie nu înseamnă (neapărat) să fii perfectă în toate privințele, ci să inspiri alți oameni prin ceea ce faci. Am lansat proiectul ‚Super mame cu super puteri’ pentru a găsi, împreună cu alte femei minunate, acea super putere care ni se potrivește și care ne va da libertatea de a fi fericite, așa cum suntem: nu perfecte, dar puternice fiecare în felul nostru.

Nu cred în perfecțiune și consider că a lupta pentru a fi perfectă duce la o presiune și un stres pe care îl putem transmite involuntar celor mici. Prin evenimentele alături de comunitatea ‚Super mame cu super puteri’  vreau să aflu ce super lucruri au făcut super mamele noastre și să le oferim, în plus, acces la informație corectă și folositoare pentru binele familiei lor”, declară Ela Crăciun, mamă a doi copii, Alex, în vârstă de 11 ani, și Alesia, în vârstă de 5 ani.

Fiecare eveniment are ca obiectiv educarea femeilor și comunicarea mesajului general al campaniei: dezlipirea femeilor de etichete și standarde care promit a le aduce fericirea. Super puterile, așa cum le propune Ela și subiectele celor cinci evenimente care vor avea loc începând din luna martie:

#Super puterea nr 1: Mama știe tot!  Evenimentul va avea loc pe data de 18 martie 2017 ora 11.00, într-o locație ce va fi anunțată în curând.

Tema evenimentului este dată de modul în care mamele reușesc să rămână conectate la viața copilului și a familiei cu ajutorul tehnologiei. Vor fi prezentate gadgeturi care ajută mamele să își amintească, supravegheze și să eficientizeze activitățile casei. Experții în domeniu vor vorbi şi despre modul în care îți poți proteja copiii de pericolele internetului.

#Super puterea nr 2: Mama pune sarea în bucate! Evenimentul va avea loc pe data de 22 aprilie 2017 ora 11.00. Mamele nu mai stau acasă toată ziua pentru a se ocupa de bucătărie. Timpul de gătit se reduce considerabil atunci când ai un serviciu sau o profesie solicitantă. Vom găsi soluții pentru a ne adapta acestei situații cu ajutorul tehnologiei sau a aparatelor moderne de gătit.

#Super puterea nr 3: Atuul din mânecă: tatăl! Evenimentul va avea loc pe data de 20 mai 2017 ora 11.00.

Experți și psihologi vor vorbi despre rolul taților în creșterea copiilor și ce sarcini ar trebui să își asume ei pentru o familie sănătoasă.

#Super puterea nr 4:  Mama poate fi și tată.  Evenimentul va avea loc pe data de 17 iunie 2017 ora 11.00. Se va discuta despre cum afectează divorțul familia dar, mai ales, cum își găsesc femeile curajul de a merge mai departe?

#Super puterea nr 5: Știm să economisim pentru viitorul copiilor noștri? Evenimentul va avea loc pe data de 8 iulie 2017 ora 11.00. Vorbim despre cum conceptul de pușculiță trebuie să se aplice și oamenilor mari. Cum reușim să strângem bani și să îi multiplicăm pentru a putea susține proiecte interesante pentru copilul nostru.

Participarea la toate evenimentele din campanie este gratuita pentru toate femeile care doresc să afle sfaturi utile de la experți dar și să se inspire din exeperiența altora.

Locațiile alese pentru evenimente vor permite ca toate participantele să poată veni cu cei mici. Pentru înscrieri, persoanele interesate pot trimite un email de confirmare cu datele personale la adresa team@elacraciun.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod