Edam afumat - Koliba

Sezonul de vara este dedicat mancarurilor usoare si racoroase, la baza carora stau legumele bogate in vitaminele si nutrientii necesari. Silueta se bucura si ea de atentie mai mult ca oricand, caci este timpul costumului de baie, asa ca alimentatia devine un factor esential in atingerea scopului propus, indiferent daca este vorba sa slabesti sau doar sa adopti un regim alimentar adecvat.

Si ce poate fi mai potrivit pentru o zi calduroasa de vara decat o supa crema de legume racoroasa, care sa iti dea nu numai energie, ci si o stare de bine in general.
Descopera gustul remarcabil al legumelor si include-le in alimentatia ta zilnica.


Savoarea verii : Supa crema de legume

Ingrediente

4 cartofi

1 legatura telina

3 morcovi

1 ardei gras

1 ceapa

1 legatura patrunjel

100 g unt Gustul untului Koliba

Sare

Timp de preparare: 40 minute

Mod de preparare

Se spala legumele, se curata si se toaca marunt. Se pun apoi intr-o oala plina cu apa, se adauga un praf de sare si se lasa sa se fiarba 30 de minute.  Odata legumele fierte, se scurge apa si peste se adauga 100 g unt Gustul untului de la Koliba.
Se paseaza apoi toate ingredientele cu blenderul pana cand compozitia capata o textura cremoasa. Se poate adauga din apa in care au fiert legumele pana cand se obtine consistenta dorita. Se serveste cu patrunjel tocat si se asezoneaza cu sare dupa gust.

Cat timp se prepara supa crema, se recomanda servirea unei gustari rapide, bruschete unse cu ulei de masline si Edam afumat de la Koliba
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod