Economie în bucătărie cu Fairy şi Adrian Hădean

Fairy şi Chef Adrian Hădean aduc niște sare și piper în bucătăriile familiilor care îşi doresc să pregătească ceva inedit de pus pe masă, dar să facă şi facă un strop de economie. Fairy și-a obișnuit prietenii să nu se mulțumească vreodată cu mai puțin decât cel mai bun raport calitate-preț.

Pentru ei pune la dispoziție o serie de sfaturi, trucuri și rețete deștepte, care costă puțin timp, puțin efort și se termină cu poftă mare și deloc risipă. Toate strânse la un loc de Chef Adrian Hădean atât pe canalul Youtube, cât și pe pagina de Facebook Fairy România.



Mesele în familie sau cele între prieteni însemnă bucurii oferite celor dragi: zâmbete, povești strânse și date mai departe, farfurii și farfurioare pline de bunătăți. Momente pe care nu vrem să le ratăm în favoarea unei gustări luate pe fugă, fie din lipsă de timp, fie din lipsă de inspirație.

Când gătești cu drag, nu este nevoie de ingrediente sofisticate. Sunt suficiente un vârf de inspirație de la Fairy și Adi Hădean și un gram de entuziasm când pășești în bucătărie pentru ca ce mai ai prin frigider să îți garanteze un inedit succes culinar.

Sună bine? Aflați acum că... asta e Fairyconomie! Căutați să vă convingeți? Îl găsiți pe Chef Adi Hădean și un întreg set de trucuri și sfaturi utile în bucătărie pe canalul Youtube Fairy și pe pagina de Facebook Fairy România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod