„E cool să fii old school!” – îndemnul Ana Pan la aniversarea a 25 de ani

Anul acesta Ana Pan împlinește 25 de ani și, ca la orice vârstă venerabilă, vine cu o nouă înfățișare, mai fresh și actuală, fără a pierde însă amintirile frumoase, experiența impresionantă și migala desăvârșită cu care creează produse în fiecare zi. Pentru a sărbători un sfert de secol, magazinul din bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5C își schimbă design-ul și introduce o nouă linie de produse. Sub umbrela „e cool să fii old school” - noua poziționare care îmbracă întregul concept Ana Pan - stilul magazinului îmbină linia contemporană cu cea autentic bucureșteană, așa cum îi șade bine unei mărci care tocmai a împlinit 25 de ani.



Inspirat de naturalețea produselor de patiserie, brutărie și cofetărie, design-ul magazinului preia cameleonic din nuanțele acestora pe un fundal neutru-discret și radiaza beige, maro, până la orange șters, alb cald și esente de lemn natur. Noul Ana Pan devine astfel sufrageria din oraș care îi învăluie într-o atmosferă deschisă și primitoare pe toți cei care îi calcă pragul.

Noul concept shop Ana Pan a luat viață cu ajutorul arhitectului Cristian Corvin, care a creat un spațiu prietenos și confortabil.
Cele peste 500 de produse - de la „vedetele” amandină, savarină, ecler sau tartă cu fructe și până la noile sortimente - îi așteaptă pe clienți în magazinul Ana Pan din bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 5C, locul perfect în care bucureștenii pot savura produse delicioase, într-o atmosferă primitoare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod