Dubai, o destinație de familie

Dubai. Primul gând te duce către clădiri fabuloase, desert, o cultură fabuloasă și mult lux. Însă, Dubai este și o destinație ideală pentru o vacanță de familie. Copiii vor ajunge într-un univers al super distracțiilor!

Experiențe extraordinare la Dubai Parks and Resorts 
Un uriaș loc de joacă pentru toți amatorii de senzații tari, Dubai Parks and Resorts aduce la un loc aventurile unui parc de distracții și escapadele cinematice scoase parcă dintr-un blockbuster de la Hollywood sau Bollywood. Aici vei găsi faimoasele MOTIONGATE, care recreează lumea vibrantă ale unor filme SONY Pictures cum ar fi Strumfii, Hotel Transilvania, Ploua cu Chiftele si DreamWorks cu Shrek, Madagascar, Kung Fu Panda si Cum sa iti dresezi Dragonul și LEGOLAND Dubai, parte a celebrului lanț de parcuri tematice.
(Pentru mai multe informații cu privire la prețurile din fiecare locație, intră pe https://www.dubaiparksandresorts.com/en)
 
Trezește copilul din tine la IMG Worlds of Adventure 
Se spune că de lucrurile bune nu te plictisești niciodată, și aici zicala chiar e adevărată - distracția din Dubai continuă cu IMG Worlds of Adventure. Primul parc mega-tematic al orașului găzduiește patru aventuri diferite într-o singură destinație. Cu atracții inspirate de desenele animate de pe Cartoon Network și de supereroii de la Marvel, dar și cu aventuri epice precum zona cu dinozauri Forbidden Territory sau călătoria plină de distracții prin LazyTown, vizitatorii au la îndemână câte ceva pentru toate vârstele.
(Pentru mai multe informații, intră pe www.imgworlds.com/en/
 
Trăiește o aventură la cel mai înalt hotel din lume
Cuprinzând două turnuri iconice, JW Marriott Marquis Dubai este cel mai înalt hotel din lume cu servicii complete. Cu o locație centrală perfecta pentru vizitarea orasului, la doar 20 de minute de Aeroportul Internațional Dubai și la 5 minute de The Dubai Mall, JW Marriott Marquis Dubai este o proprietate uimitoare în care experiențele îmbogățite sunt întâmpinate cu servicii intuitive pentru a asigura oaspeților un sejur de neuitat.
Un hotel perfect pentru întreaga familie, unde puteți începe dimineața cu un mic dejun la Kitchen6. Dacă aveți copii greu de multumit sau indecisi, aceasta este pentru tine! Cu șase posturi live, există o gamă largă de opțiuni de alimente și cum spun ei, mâncați micul dejun ca un rege! Hotelul are o gamă de peste 15 restaurante premiate, oferind numeroase experiențe culinare distincte, inclusiv indiene, italiene, thailandeze, japoneze, franceze și peruviane. Fiecare restaurant este bine cunoscut și foarte popular în oraș. În timpul sejurului oaspeților, oaspeții se pot răsfăța la spa-ul Saray, luxos, cu un hamam tradițional, o piscină, 17 săli de tratament și un club de sănătate de ultimă oră și facilități de fitness.
 
Așadar, nu doar copiii vor trăi aventura vieții lor, dar și adulții pot redeveni copii! Nu uita: #VisitDubai! 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod