Dove vine în întâmpinarea viitoarelor mămici

Dove crede că orice femeie are dreptul la frumuseţe, îngrijire şi fericire. Dove ştie că o femeie fericită este o femeie ai cărei copii sunt sănătoşi şi tocmai de aceea sprijină femeile prin facilitarea accesului acestora la teste speciale...
Dove crede că orice femeie are dreptul la frumuseţe, îngrijire şi fericire. Dove ştie că o femeie fericită este o femeie ai cărei copii sunt sănătoşi şi tocmai de aceea sprijină femeile prin facilitarea accesului acestora la teste speciale care se fac în timpul sarcinii.
 
Dove a donat 1 RON din preţul fiecărui pachet cadou DOVE din ediţia specială de vară, şi împreună cu Fundaţia Copii Sănătoşi - Copiii contează pe noi! a făcut fericite 200 de femei gravide care au beneficiat de ecografii de sarcină gratuite şi 100 de femei care au efectuat triplul test.

 
Fundaţia Copii Sănătoşi - Copiii contează pe noi! facilitează accesul femeilor la teste care să asigure descoperirea în timp a malformaţiilor congenitale şi prevenirea abandonului copiilor cu anomalii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod