Două companii care gestionează afaceri de familie construiesc de 10 ani un business de succes în România

Se împlinesc 10 ani de când două afaceri de familie oferă pieței din România produse electrocasnice de calitate germană, construind împreună o poveste de succes la nivel național. Liebherr și Marelvi demonstează încă o dată faptul că valorile de business transmise din generație în generație reprezintă o rețetă de succes, atât la nivel național, cât și internațional.

Povestea grupului de companii Liebherr, fondat în 1949 de Hans Liebherr, se bazează pe valorile transmise de-a lungul anilor. Afacerea de nivel mondial este, în continuare, una de familie, fiind condusă în prezent de a doua și a treia generație Liebherr, oferind companiei o fundație solidă pentru succes.


Liebherr a intrat pe piața din România în urmă cu 10 ani, printr-o colaborare exclusivă cu un distribuitor național, care îi seamănă ca profil de organizare a business-ului. Este vorba despre Marelvi, o companie cu capital românesc, construită tot ca un business de familie.

În primii trei ani de activitate în România, Liebherr Electrocasnice a avut o creștere explozivă de 200%, reușind să pătrundă pe toate canalele de distribuție. În prezent, păstrează o creștere relativ constantă de aproximativ 25%. Deși business-ul și-a pus bazele pe piața din România prin vânzătorii tradiționali, an de an Liebherr s-a dezvoltat și a ajuns să acopere și zonele de electro-retail, online, producători de mobilă și DIY.
Acum, după 10 ani de performanță, Liebherr a ajuns printre liderii brand-urilor premium și face eforturi constante să rămână prima opțiune în topul preferințelor consumatorilor români.

”Colaborarea noastră cu Liebherr împlinește 10 ani, timp în care valorile noastre comune ne-au ajutat să oferim pieței din România produse de calitate germană, încredere și constanță. Din punct de vedere cantitativ, evoluția din acest an a pieței de produse frigorifice a fost în creștere cu 2.5%, ca număr de unități, iar Liebherr a păstrat acest trend în evoluția vânzărilor. Din punct de vedere valoric, creșterea pieței a fost mult mai consistentă, ajungând la aproximativ 10%, iar Liebherr a dublat performanța acesteia cu ajutorul unui mix de produse vizibil îmbunătățit, datorat în principal tehnologiilor de ultimă generație, calității superioare, prelucrării până la cele mai mici detalii și design-ului exclusivist.” punctează Daniela Bîzgan, Director General Marelvi.

Una dintre valorile de bază ale companiei este inovația, un exemplu în acest sens reprezentându-l tehnologia BioFresh, patentată de Liebherr.
Aceasta oferă alimentelor climatul perfect pentru o prospețime îndelungată, menținându-le la o temperatură puțin peste 0°C și umiditate ideală. Produsele depozitate se păstrează astfel proaspete pentru o perioadă mult lungă decât în frigiderele obișnuite, conservând vitaminele și mineralele, gustul delicat și aspectul atractiv.

Ca o promisiune a continuității realizării unor produse de calitate și ca o răsplată pentru încrederea acordată de clienții din întreaga țară, Liebherr Electrocasnice oferă 10 ani de garanție la 10 produse selectate, dar și o combină frigorifică cu BioFresh cadou, în cadrul unui concurs organizat pe site-ul aniversar https://10ani.liebherr-electrocasnice.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod