Donut Bar, noul trend în 2018

Aproape că nu mai există petrecere, lansare sau meeting fără candy-bar, colțul cu ispite dulci, unde te poți răsfăța în voie cu cupcakes, lollipops ori candy-pops în toate formele și aromele. O altă variantă, mult mai trendy, dar la fel de ispititoare este Donut Bar.

Foarte la modă în 2018, Donut Bar-ul îți oferă experiența unei pauze dulci, în stil american, cu gogoși cu felurite topinguri, pe care le poți servi alături de cafea proaspătă, cacao cu lapte sau un ceai aromat, în diverse sortimente.

Fie că sunt glazurate cu ciocolată sau caramel, fie că sunt decorate cu bomboane, cu fistic, nuci și alune caramelizate sau cu fulgi de ciocolată, nu ai cum să reziști unei astfel de tentații! Mai mult, le poți personaliza în funcție de tematica evenimentului, chiar și în culorile firmei, evenimentului, etc.

Donut Bar-ul este soluția perfectă de răsfăț pentru o paletă largă de evenimente, de la cele corporate, unde firmele își pot desfăta angajații sau partenerii cu o pauză donuts&coffee, până la cele private, de tip nuntă, botez sau aniversare, unde invitații vor aprecia acest nou candy-bar reinventat.

Pachetul este disponibil pentru minimum 20 de persoane. Servicii asigurate: transport gratuit în București; amenajare și decorare bufet; logistică și accesorii bufet; veselă ceramica și inox; debarasare. Mai multe detalii pe: http://jubilecatering.ro/donut-bar/

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod