”Donează timp de calitate” - o campanie de conștientizare a utilizării facilității fiscale de 20% de către companii

HOSPICE Casa Speranței lansează astăzi oficial campania ”Donează timp de calitate”, adresată îndeosebi factorilor de decizie din companii, în încercarea de a atrage sponsorizări pentru susținerea îngrijirii paliative gratuite. Societățile comerciale au posibilitatea de a direcționa către cauzele pe care le susțin până la 20% din impozitul pe profit datorat statului.

Campania HOSPICE Casa Speranței își propune să răstoarne paradigma ”Timpul înseamnă bani” și să îndrepte atenția asupra nevoii de a asigura timp de calitate persoanelor care suferă de boli incurabile.
În România, doar 9%  dintre pacienții cu prognostic limitat de viață au acces la servicii paliative menită să le aline durerile și să le ofere îngrijirea necesară pentru a-și petrece cu demnitate și împăcare timpul rămas, alături de cei dragi.

Îndemnul ”Donează timp de calitate” se află în centrul campaniei de comunicare și conține materiale pentru TV, online, OOH și scrisori adresate reprezentanților companiilor din România. Conceptul creativ a fost dezvoltat împreună cu agenția de publicitate Centrade Cheil.


”Un diagnostic necruțător ascunde adevărate drame, atât pentru pacienți cât și pentru familiile acestora. Este foarte important ca ei să nu fie singuri în cea mai grea luptă a vieții și să aibă parte de sprijinul nostru atunci când au mai mare nevoie de el. Îi îndemnăm pe toți cei care au posibilitatea de a schimba ceva în povestea acestor oameni să privească dincolo de bariera ”nu se mai poate face nimic” și să ne sprijine în misiunea pe care ne-am asumat-o în urmă cu un sfert de veac”, a declarat Mirela Nemțanu, director executiv HOSPICE Casa Sperantei.


De 25 de ani, fundația HOSPICE Casa Speranței a influențat destinele a peste 22.000 de pacienți și a familiilor acestora. Organizația oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă în centrele din Brașov și București, prin intermediul echipelor mobile de la Zărnești și Făgăraș, iar un nou centru destinat copiilor cu boli incurabile va fi deschis la Adunații Copăceni. Serviciile HOSPICE sunt oferite la domiciliul pacienților, în unităţi proprii pentru internare, în ambulatorii, centre de zi şi în spitalele partenere.
Detaliile campaniei, precum și informații despre activitatea HOSPICE Casa Speranței regăsiți pe site-ul 20.hospice.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod