DOLE Tropical Gold Premium Pineapple - Descoperă gustul razelor de soare în plină iarnă

Dole, cel mai mare producător de fructe la nivel mondial, aduce un plus de savoare rețetelor tale preferate cu ajutorul conservelor Dole Tropical Gold Premium Pineapple.
În România, deliciosul ananas Dole Tropical Gold poate fi găsit conservat, simplu, sub formă de bucați sau felii, sau în mixuri delicioase, cum sunt conservele Tropical Mix și Breakfast Mix.

Ananasul Tropical Gold de la Dole este mai suculent, are o aromă naturală mai dulce și o aciditate mai mică decât soiurile obișnuite. În plus, se diferențiază de alte sortimente de ananas prin culoarea naturală, aurie, prin textura crocantă, dar și prin faptul că are un conținut ridicat de vitamina C, de aproapte trei ori mai mult decât ananasul clasic.

Ananasul conservat poate fi folosit atât în pregătirea prăjiturilor, pentru foietaje, budinci și torturi, însă poate fi adăugat și în preparea felurilor principale, în special pentru pizza, burger, salate sau mâncăruri cu specific asiatic.
De asemenea, datorită gustului intens și al conținutului ridicat de vitamina C și vitaminele B1 și B6, ananasul Dole Tropical Gold poate fi o opțiune de mic dejun cu puține calorii,  care asigură energia optimă organismului în prima parte a zilei. Fie că alegem un smoothie pe bază de ananas Tropical Gold, fie că îl amestecăm cu iaurt și granola sau că preferăm să îl consumăm simplu, ananasul Dole Tropical Gold este o alegere perfectă pentru adulți și copii.

Și pentru că sărbătorile se apropie, iar meniurile din această perioadă îmbină tradiționalul cu sofisticatul, nu uitați să includeți în rețete și ananasul Dole Tropical Gold.

Dole este un brand recunoscut internațional, care inspiră încredere consumatorilor, pentru că investește permanent în educația nutrițională, în dezvoltare și cercetare.
Fermierii Dole selectează cele mai coapte fructe de ananas și le ambalează în cele mai bune condiții, fără zahăr adăugat, conservanți sau coloranți, folosind sisteme de producție și control al calității de ultimă generație.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod