Doi ani de shopping și distracție la Max

Mega Mall aniversează anul acesta doi ani pe piața centrelor comerciale din România, motiv pentru care le-a pregătit vizitatorilor săi un eveniment inedit, presărat cu multe momente magice și pline de suspans, dar și peste 500 de premii pe loc. Aniversarea Mega Mall va fi sărbătorită pe 14 mai cu Mega surprize, reduceri și distracție.
Pentru a marca această aniversare, Mega Mall a dezvoltat un coif aniversar de mari dimensiuni pe care l-a umplut cu peste 500 de cadouri pentru vizitatori. Cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de vouchere pentru articole vestimentare, accesorii, produse cosmetice și diferite servicii la unele dintre cele mai populare magazine și saloane de înfrumusețare din Mega Mall.

Petrecerea aniversară, animată de gazda Andrei Coman, va avea loc duminică, 14 mai, și va debuta la ora 17:30. Cel mai așteptat moment al zilei va fi deschiderea marelui coif aniversar al cadourilor cu peste 500 de premii surpriză și reduceri pe loc la magazinele din cadrul Mega Mall. Coiful aniversar va fi amplasat în zona Atrium Nord (Nivel 1 - zona Peek & Cloppenburg).

În cadrul evenimentului, cei prezenți se vor bucura și de un spectacol interactiv de magie și iluzionism sub bagheta magicianului Robert Tudor. Robert Tudor este un magician iluzionist român de succes, care realizează spectacole de magie și entertainment pline de vitalitate.

Totodată, pentru a răsplăti loialitatea clienților, în perioada 13-14 mai, cei care vin în Mega Mall se vor putea bucura de reduceri la toate magazinele lor preferate: SEPHORA, Carmens, BBY, Benvenuti, Spartan, 4F, Sofiaman, Kenriz, LEGO, La Femme, Noilancasa, Pepper, Leather Point, Intersport, Meli Melo, Mirano, CCC, Otter, Parfois, Women'secret, Florens, ALDO, Pupa, Geox.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod