Din aprilie, Horia Vîrlan are un proiect nou la Prima TV

Horia Vîrlan, binecunoscuta vedetă Prima TV, va realiza un nou show culinar cu care speră să-i facă pe mulți români să prefere să gătească cu drag pentru famile și nu numai. Din aprilie, la Prima TV, telespectatorii vor afla, odată cu emisiunea În bucătărie cu Horia, cum să gătești simplu și ușor mâncăruri gustoase și, mai ales, secretele bucătăriei unui Maestru în Arta Culinară. Cu un stil aparte, Horia Vîrlan va introduce o nouă abordare a gătitului și a mâncării și va inspira telespectatorii cu rețete la îndemâna oricui  și sfaturi care îi vor ajuta în bucătărie.

“Chiar îmi place să-i învăț pe ceilalți tainele artei culinare și de aceea vă aștept în această primăvară să-mi “furați” secretele direct din bucătăria mea.

Sunt sigur că vă voi inspira cu feluri de mâncare simple și sfaturi pentru a vă face viața mai ușoară în bucătărie.”, spune Horia.

Horia Vîrlan va lăsa la o parte rolul de comentator al preparatelor culinare și îl vom vedea dintr-un unghi personal. Numai așa, privitorii au ocazia să-i asculte poveștile, să se uite în bucătăria lui, în cămară și în oalele lui pentru ca aceștia să poată învăța să servească celor dragi o cină sau o masă completă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod