DETOX+MARKET 15 – Girls supporting girls: creatori de frumos din toate colţurile Europei reuniţi în cadrul celui mai amplu eveniment ce promovează consumul sustenabil

DETOX+MARKET, evenimentul-concept care şi-a arogat de ani buni misiunea de a promova sustenabilitatea în design şi lifestyle, marchează o premieră absolut remarcabilă cu prilejul celei de-a 15-a ediţii programate să se desfăşoare în perioada 5-6 octombrie 2019, într-un spaţiu generos din zona Piaţa Romană, la nr.5, vizavi de vila Stefanel. Sub egida “Girls supporting girls”, antreprenori din colţuri diferite ale Europei îşi vor da întâlnire în centrul Capitalei, pentru a prezenta publicului mai mult decât piese frumoase şi dezirabile, idei concrete şi inspiraţie atât pentru o garderobă curată, versatilă şi actualizată cu discernământ, cât şi pentru toate mărunţişurile de zi cu zi care merită investite cu grijă şi atenţie: rutina cosmetică, produsele de homecare sau cele alimentare.

Început în urmă cu câţiva ani ca un happening dedicat deopotrivă celor care activează în arealul fashion – stilişti, redactori de modă şi designeri, cât şi celor dornici să îşi alcătuiască o garderobă fără compromisuri, menită să reflecte cu precădere stilul personal, nu tendinţele sezoniere, Detox+Market s-a dezvoltat din ce în ce mai mult de la o ediţie la alta, ajungând să se constituie într-o veritabilă platformă de promovare a consumului sustenabil, indiferent că acest lucru înseamnă haine din materiale naturale, cosmetice pe bază de plante sau delicii gourmet autentice.

“Detox” înseamnă practic alegerea doar a acelor lucruri capabile să aducă un beneficiu traiului cotidian, nu să îl aglomereze, cu tot ceea ce presupune acesta, de la vestimentaţie, până la aspectul tenului sau al locuinţei. “Market” este plaja de opţiuni ingenioase sau uimitor de simple, care facilitează experimentarea, testarea şi în final selectarea a ceea ce este potrivit nevoilor individuale. Orice ar semnifica asta – o rochie care nu seamănă cu niciun alt model din colecţiile de sezon, o pălărie chic cu şanse de a fi purtată şi de generaţiile următoare, un accesoriu fin şi elegant, o cremă care protejează tenul împotriva poluării sau un condiment savuros şi sănătos.

Iar pentru că întreaga existenţă umană este guvernată de alegeri, ediţia cu numărul 15 DETOX+MARKET aduce în atenţia publicului importanţa comunităţii şi a susţinerii reciproce. Pe cine alegem să promovăm este la fel de important ca lucrurile de care alegem să ne înconjurăm. “Girls supporting girls” nu este o tematică cu iz feminist, ci un manifest pentru toleranţă, încredere, compasiune şi blândeţe.

Cu toţii avem cauzele noastre cu care rezonăm, iar la DETOX+MARKET credem cu tărie că putem oferi nenumate pârghii de a transmite mesaje în mod responsabil: shopping inteligent (nu compulsiv), respect pentru mediul înconjurător, reciclare (pe cât posibil) şi eliminarea termenului “risipă” din practicile cotidiene.

Curatoriată de către Lucy Faur, fashion editor al revistei Forbes România, ediţia a 15-a DETOX+MARKET se bucură în premieră de participare internaţională, aceasta venind în completarea numeroaselor branduri româneşti de modă, beauty sau lifestyle. Secţiunea “Fashion” se mândreşte cu prezenţa Kill Em Clothing, The Bomb, Cuanna, Nico Carp, Annema, Andra Ghinea, Ana Maria Ivanciu, Florian Mirodonie, Maria Luiza Ionescu, Onna Gall, A&D Atelier, Clothego, Isso, Deependent, Teratei, Narine, Chic Paris, în secţiunea “Accesorii” sunt incluse brandurile Contemporia, Beatrix Color, Corina Mardari, Cristina Crişan, Icrus, iar în arealul produselor cosmetice aşteaptă să fie descoperite produsele Oleya, HempMed Pharma, Cailiskin, Nuca Organic etc.

De asemenea, o zonă importantă în cadrul DETOX+MARKET este dedicată garderobelor unor artişti, designeri sau persoane publice urmărite şi apreciate pentru stilul pe care îl abordează. Astfel, la DETOX++MARKET 15, vizitatorii vor putea achiziţiona piese vestimentare şi accesorii pre-owned de Gina Pistol, Delia Matache, Gina Chirilă, Giulia, Natalia Mateut, Marisa Paloma şi Monica Munteanu.  #ShopMyWardrobe

În zilele de 5 şi 6 octombrie, la DETOX+MARKET 15, într-un spaţiu ce se întinde pe trei niveluri, situat în Piaţa Romană, nr.5, vor putea fi descoperiţi peste 100 de creatori de frumos români şi internaţionali, care propun piese vestimentare, bijuterii, accesorii, cosmetice şi produse gourmet naturale, la preţuri corecte, adecvate şi accesibile.
Programul de vizitare al târgului este sâmbătă 5 octombrie şi duminică 6 octombrie: 10:00 – 20:00. Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei şi poate fi achizionat atât online.

Programul de vizitare al târgului este sâmbătă 5 octombrie şi duminică 6 octombrie: 10:00 – 20:00.

Preţul unui bilet de intrare este de 10 lei şi poate fi achizionat atât online, prin intermediul Eventbook.ro - AICI, cât şi la targ.
DETOX+MARKET este de asemenea prezent pe social media: pagina de eveniment, contul de Facebook, contul de Instagram şi online shop-ul AICI. DETOX+MARKET 15 – Girls supporting girls- 5&6 octombrie 2019 || Piaţa Romană nr.5 (vizavi de vila Stefanel); 10:00 – 20:00. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod