Detergentul lichid Perwoll are haine noi: noua formulă Perwoll ReNew+ pentru culori mai intense, ca noi, un timp mai îndelungat

Fie că este vorba de blugii preferați sau de cea mai strălucitoare rochie de petrecere, nimănui nu-i place să-și vadă hainele cele mai iubite decolorându-se. Perwoll, detergentul pentru țesături delicate și colorate, numărul 1 în Europa, este acum mai bun ca niciodată.

Datorită unei noi formule îmbunătățite a gamei de detergent Perwoll, hainele își păstrează intensitatea culorii un timp mult mai îndelungat. În plus, noul detergent Perwoll are acum un nou look la modă, special pentru îngrijirea celor mai fashion ținute. Fie că sunt colorate, negre sau albe, hainele preferate pe care le speli cel mai des vor arăta ca noi, după fiecare spălare.


Noul detergent lichid Perwoll ReNew+ are acum o formulă cu o performanță mai mare de îndepărtare a petelor, care previne mai bine decolorarea țesăturilor și netezește fibrele cenușii care apar, pentru ca hainele tale să-și păstreze culorile și strălucirea ca noi, pentru mai mult timp.

Toate hainele tale preferate, fie că vorbim de rochiile negre, cămășile albe sau tricourile colorate vor beneficia de cea mai bună experiență oferită de Perwoll.


Noua gamă cu formula ReNew+ a detergentului lichid Perwoll cuprinde variantele Color, Black sau White, pentru hainele colorate (culori mai intense, ca noi), negre (intensifică negrul și culorile închise) sau albe (țesăturile albe capătă strălucire). În plus, pentru protejarea celor mai delicate haine de lână, mătase sau materiale sintetice, noul Perwoll Wool&Silk cu Repair Effect redă elasticitatea fibrelor, păstrându-le ca noi, chiar și după mai multe spălări.

Noua gamă Perwoll este disponibilă deja în magazine, în variantele: 1 litru  - 16.88 RON, 2 litri - 31.02 lei , 3 litri - 42.89 lei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod