Destinații exotice de vizitat o dată în viață - experiențe unice în Mauritius, Africa de Sud și Madagascar

Din ce în ce mai mulți români care caută experiențe turistice unice aleg destinațiile exotice, locuri cu vegetație luxuriantă sau cât mai puțin afectate de mână omului. În topul destinațiilor de vizitat cel puțin o data în viață se număra insula Mauritius, Africa de Sud, Zanzibar, Madagascar, Kenya, dar și Panama & Costa Rica ori Insulele Capului Verde.


Cea mai căutată destinație exotică de către români este Mauritius – „Insula din Paradis”. Turiștii apreciază apele turcoaz, plajele cu palmieri, plantațiile de trestie de zahăr, hotelurile elegante, dar și romul recunoscut în întreaga lume. Parcul Național Casela este una dintre atracțiile insulei, iar mulți dintre turiștii care ajung acolo aleg să meargă în croaziere cu catamaranul.
Ofertele de Revelion în Mauritius au prețuri începând de la 2290 de euro/persoană.

 

Atunci când vorbesc despre Madagascar, majoritatea oamenilor își imaginează vegetația luxuriantă, animalele exotice și peisaje care-ți taie respirația. Madagascar, a patra insulă ca mărime din lume, denumită și „Marea Insulă Roșie”, este recunoscută pentru nuanțele de roșu ale solului, fiind în același timp ținutul baobabilor, al lemurienilor și al plantelor carnivore. Descrisă drept visul oricărui naturalist, o vacanță în Madagascar include vizitarea a numeroase parcuri naționale și rezervații. Costul vacanței de Revelion în Madagascar începe de la 2475 eur/persoană.


 

O vacanță în Africa de Sud înseamnă o experiență culturală impresionantă, datorată mozaicului rasial ce a dat zonei numele de „Țara Curcubeului”. Cape Town, Capul Bunei Speranțe, Johannesburg și Kruger Park sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute atracții turistice incluse în itinerariul Paralela 45 pentru un Revelion în Africa de Sud. Prețul pentru o astfel de vacanță începe de la 1995 eur/ persoană.

 

Vacanțele în Kenya sau Zanzibar au costuri de peste 2000 eur/persoană pentru 9 zile. Ambele destinații se bucură de plaje scăldate de apele Oceanului Indian, iar pe lângă vizitele în parcurile naționale, activități precum safari în Kenya sau snorkeling în Zanzibar rămân experiențe de trăit o dată în viață.
Pe „Insula Mirodeniilor”, Zanzibar, turiștii au ocazia să viziteze plantațiile de condimente, o experiență fascinantă pentru cei pasionați de gastronomie.

 

Panama și Costa Rica au renumele unor destinații exotice, cu păduri tropicale și plaje impecabile. În Panama, turiștii pot vizita orașul vechi (Casco Antiguo), dar și Muzeul Biodiversității. Una dintre cele mai fascinante atracții turistice din Costa Rica este Vulcanul Arenal, cel mai impresionant vulcan din țară, a cărui activitate s-a oprit în urmă cu 5 ani. Tot în Costa Rica, turiștii pot vedea cum decurge o zi obișnuită la o fermă tradițională. Costul unui Revelion în Panama - Costa Rica începe de la 2195 de euro/persoană.


 

O altă destinație exotică din ce în ce mai căutată de români este reprezentată de Insulele Capului Verde - Insula Sal și Republica Capului Verde, un paradis unde plajele cu nisip fin și vegetația subtropicală devin locul ideal al iubitorilor sporturilor de apă. Românii care vor să-și petreacă Revelionul în această destinație plătesc începând de la 1684 de euro/persoană.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod