Design stilat şi control tactil, cu noua hotă Samsung


Facebook Twitter Comenteaza
Design stilat şi control tactil, cu noua hotă Samsung

Hota de tip şemineu HDC9A90UX are o capacitate impresionantă, de 861 Mc/H, ceea ce o face ideală pentru familiile numeroase, unde pregătirea mai multor feluri de mâncare şi a unor porţii generoase este o activitate zilnică. Astfel, modelul elimină în mod eficient fumul şi mirosurile în cel mai scurt timp. În plus, în funcţie de nevoia de absorbţie a impurităţilor din aer rezultate în urma gătitului, puterea hotei poate fi distribuită în 4 viteze.

Noua hotă Samsung vă scuteşte de grija opririi acesteia după ce aţi terminat de gătit.

Temporizatorul integrat poate fi setat pentru a opri automat aparatul după 15 minute. În acelaşi timp, tehnologia Aer Curat permite activarea hotei la prima viteză timp de 10 minute, în fiecare oră, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi concentra la pregătirea mesei, fără a avea nevoie să porniţi manual aparatul de fiecare dată. În plus, modelul oferă un confort auditiv sporit, emiţând numai 71dB în timpul operării, unul dintre cele mai reduse niveluri de zgomot de pe piaţă.

Hota de tip şemineu Samsung HDC9A90UX a fost creată nu doar pentru a fi deosebit de eficientă, ci şi foarte plăcută privirii.

Corpul cu aspect minimalist, realizat din inox, este pus în valoare de panoul cu control tactil, dispus în partea de jos a aparatului. Panoul oferă acces la toate funcţiile hotei printr-o simplă apăsare pe ecranul tactil intuitv. În acelaţi timp, cele două lampe cu halogen încorporate, de 20 W, oferă o lumină puternică şi naturală spaţiului de gătit, completând în acelaşi timp design-ul premium al aparatului.

Samsung Electronics lansează în România hota HDC9A90UX, ce îmbină design-ul premium cu funcţii inteligente precum temporizatorul, tehnologia „Aer Curat” şi controlul tactil.

Modelul este disponibil începând cu luna iulie, la un preţ de 1399 lei.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod