Descoperă strălucirea unică oferită de noile capsule 100% gel de la Somat

De câte ori ai privit vasele din bucătarie ca pe adevărați inamici pe care nu aveai timp să-i învingi? Iar atunci când ți-ai făcut în sfârșit curaj, ai avut de înfruntat cele mai încăpățânate pete gata pregătite să-ți ofere o lecție. Josephine Cochran, o americancă pasionată de petreceri, a dat lovitura în universul tehnologiei dominat de bărbați și a inventat, acum mai bine de un secol, mașina automată de spălat vase pentru a rezolva harababura din bucătărie.

Și pentru ca astăzi lucrurile să fie și mai ușoare pentru utilizatorii de mașini de spălat vase, Somat aduce o inovație în bucătărie: noul Somat Gel Caps, primele capsule multifuncționale 100% gel pentru mașina automată de spălat vase, care oferă strălucirea perfectă și curăță în profunzime petele specifice secolului XXI.

Cea mai recentă noutate de la Somat combină avantajele unei tablete multifuncționale cu strălucirea unică oferita de gel,  oferind 10 beneficii diferite într-o singură capsulă: detergent – pentru curățarea celor mai dificile pete, sare pentru dedurizarea apei, soluție de clătire, acționează eficient împotriva crustelor de amidon (paste, orez, cartofi), dă strălucire veselei și în special oțelului inoxidabil, protejează decorațiunile și obiectele de sticlă, oferă protecție împotriva depunerilor de calcar, toate într-o folie 100% solubilă în apă.

Prin dizolvarea rapidă – în numai două minute- formula puternică acționează imediat, fiind indicată chiar și pentru ciclurile scurte de spălare.Capsulele Somat Gel pre-dozate sunt mai ușor de folosit - se pun direct în compartimentul de detergent al mașinii de spălat vase, de unde vor acționa eficient și instant, oferind o curățare în profunzime și o strălucire unică pentru vase.
Sunt disponibile în România în două variante:

Somat Gel - 20 capsule - Preț: 31.62 RON
Somat Gel - 40 capsule – Preț: 52.34 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod