Descoperă noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur

Puterea de a face schimbări, pornind de la obiceiurile care compun rutina zilnică şi până la deciziile importante, este adesea cea care determină calitatea vieţii. Philips schimbă definitiv modul în care îţi calci hainele: cu noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur GC4918, fără ajustări de temperatură şi cu talpa inovativă T-ionicGlide care alunecă extrem de uşor, călcatul se transformă din rutină pretenţioasă într-o simplă joacă. Hainele tale arată impecabil fără mare efort, iar timpul este mai generos cu tine şi cu cei dragi!

Hainele din mătase, in sau bumbac îţi cereau, până acum, un tip de atenţie diferită. Poţi să uiţi de timpul petrecut citind etichetele şi sortând îmbrăcămintea, deoarece noul Philips PerfectCare Azur are o singură setare perfectă pentru toate piesele tale vestimentare, indiferent de materialul din care sunt făcute.
Testat şi aprobat de experţi independenţi în domeniul textilelor, fierul de călcat dispune de tehnologia inovatoare OptimalTemp, care asigură combinaţia perfectă între temperatură şi abur. Astfel, vei putea să calci orice tip de materiale, oricât de delicate ar fi, în orice ordine doreşti, transformând obiceiul, privit adesea drept o corvoadă, într-o activitate extrem de simplă, rapidă şi plăcută.

Cu Philips PerfectCare Azur, călcatul este 100% sigur, indiferent de ţesătură: fierul poate fi lăsat timp de până la 5 minute pe haine, fără a exista riscul de ardere şi fără a lăsa urme de luciu. În plus, dacă ai o zi aglomerată şi ai uitat fierul nesupravegheat, nu trebuie să îţi faci griji, deoarece aparatul se opreşte automat dacă nu este folosit.
Cu o putere de 2800 de W şi un debit de abur continuu de până la 50 g/min, Philips PerfectCare Azur GC4918 îndepărtează şi cele mai dificile cute: în cel mai scurt timp, hainele tale şi ale întregii familii vor arăta impecabil!

Noul Philips PerfectCare Azur este dotat cu talpa revoluționară T-ionic Glide, cea mai bună talpă din gama de staţii şi fiare de călcat Philips. Talpa este acoperită cu un strat de oxid de titan integrat care oferă o alunecare extrem de uşoară pe toate tipurile de materiale. În plus, este cu 30% mai rezistentă la zgârieturi decât talpa SteamGlide disponibilă la modelele anterioare.  Astfel, talpa te ajută să netezeşti şi cele mai încăpăţânate încreţituri atât în cazul materialelor aspre, cât şi celor fine. În plus, forma fierului de călcat este special proiectată pentru mai multă viteză şi pentru  o mai bună vizibilitate, în timp ce vârful Quattro Precision permite accesul în cele mai dificile zone.

Cu noul Philips PerfectCare Azur, nu ai doar garanţia eliminării extrem de eficiente a cutelor, ci şi a protejării materialelor de petele cauzate de depunerile de calcar.
Noul fier lansat de Philips, proiectat pentru a putea fi utilizat cu apă de la robinet, beneficiază de un sistem de detartrare cu acţiune dublă: combinaţia eficientă între pastile anticalcar şi o curăţare automată regulată reduce depunerile de calcar.

Fierul de călcat Philips PerfectCare Azur este disponibil şi în modelul GC4914 şi face parte din gama Philips PerfectCare, ce cuprinde şi fiarele de călcat Philips PerfectCare Xpress GC5055 şi staţiile de călcat Philips PerfectCare Pure GC7635, Philips PerfectCare Silence GC9550, Philips PerfectCare Expert GC9231, Philips PerfectCare Aqua GC8615.

Îndrăzneşte să îţi reinventezi obiceiurile – începe prin a schimba definitiv modul în care îţi calci hainele! Încearcă oricare din produsele acestei game şi, dacă nu eşti mulţumit, ai garanţia returnării banilor în termen de 60 de zile.
Promoţia este valabilă până pe 31 decembrie 2013.

Preţ recomandat*:

Noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur GC4918: 560 lei
Noul fier de călcat Philips PerfectCare Azur GC4914: 467 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod