Descoperă gustul slow cooking-ului, ultimul trend în materie de gătit gustos și sănătos

Tehnica revoluționară a slow cooking-ului sau gătitul lent la foc mic este recunoscută și apreciată la nivel internațional pentru beneficiile pe care le oferă: gustul care se dezvoltă în timp, frăgezimea alimentelor, nutrienții care se mențin în mâncare, rezultând întotdeauna preparate sănătoase și mult mai savuroase.

Această modalitate de a prepara alimentele poate fi realizată în cel mai simplu mod cu ajutorul slow cooker-ului Crock-Pot, aparat electric de gătit care conferă mâncărurilor un plus de savoare și gust. Cu slow cooker-ul poți pregăti foarte simplu retețe delicioase, cu arome irezistibile, ale căror proprietăți nutritive sunt păstrate în alimente.

Gătești gustos și sănătos, în cel mai simplu mod, cu slow cooker-ul Crock-Pot!


Slow cooker-ul Crock-Pot este soluția perfectă pentru persoanele cu un stil de viață foarte activ
Nu trebuie să fii bucătar profesionist ca să gătești mâncăruri savuroase și nici să petreci ore în șir în bucătărie.

Doar adaugi ingredientele dorite în aparatul de gătit slow cooker, setezi funcția de gătire, durata și Crock-Pot se ocupă de restul fără supraveghere. Te poți bucura de întreaga zi, iar pe seară, te poți delecta cu o mâncare apetisantă, pregătită în casă. Poti pregăti o gamă largă de rețete pline de savoare precum, ciorbe, supe, fripturi și feluri principale, aperitive, preparate vegetariene și deserturi delicioase.


Mereu o alimentație sănătoasă pentru tine și familia ta cu ajutorul Crock-Pot


Această modalitate de a găti, slow cooking, permite păstrarea enzimelor şi vitaminelor hidrosolubile, şi limitează degradarea vitaminelor termolabile, asigurând astfel o alimentaţie sănătoasă.

Posibilitatea de a controla temperatura şi timpul de preparare pentru păstrarea calităţii nutritive, prin tehnica de gătit slow cooking, sunt soluţii pentru a găti în mod sănătos şi pentru a economisi timpul petrecut în bucătărie.
Ușurința în utilizare
Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să alegi una din setările de gătire High şi Low și durata de funcționare, iar la finalul programului obții o mâncare delicioasă și sănătoasă. Fiecare aparat de gătit este însoțit de o carte de rețete.
Slow cooker-ul are vasul de ceramică termică ce ajută la omogenizarea temperaturii de gătire, făcând ca aromele să se întrepătrundă perfect.
Este detașabil și în plus poate fi utilizat separat și în cuptor. Crock-Pot are și funcție de menținere la cald a preparatelor pentru a te bucura de o mâncare caldă când te întorci  de la serviciu.


Costuri reduse cu ajutorul aparatului de gătit Crock-Pot


Slow cooker-ul Crock-Pot are un consum redus de energie echivalent cu energia consumată de un bec. Aparatul de gătit electric este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, modele manuale și digitale, având capacități de preparare ce variază de la 2 la 7 persoane.
În întreaga lume există deja milioane de clienți Crock-Pot, aparatul fiind lider de piață în SUA, cu o istorie de peste 40 de ani și o mulțime de produse vândute.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod