Descopera aromele inedite ale Mexicului!

Între 1 și 7 februarie, Lidl te poartă pe meleagurile gastronomice picante ale Mexicului. Fii gata pentru o aventură culinară deosebită și bucură-te de paleta de arome diverse a produselor din gama El Tequito.
Pregătește un mic dejun special cu iaurturile în stil mexican, în diverse combinații: banană&caramel, passion fruit&lime sau papaya&lime. Creează un platou reprezentativ, combinând gustul bogat al salamului mexican feliat cu rulada din piept de pui.

Dă startul unei adevărate fiesta cu o porție din delicioasa pizza Chili con Carne și chipsurile Tortilla, cu aromă de Burrito sau de Sweet Chili, pe care le poți savura alături de unul din sosurile Dip - Sour Cream și Hot - și de o sticlă de bere blondă.

Iar pentru o experiență autentic mexicană, încearcă și tradiționala tequila.

Bucură-te de un Meniu Burrito sau de o porție de chili con carne cu legume la tigaie, cărora le poți oferi un plus de savoare cu sosul Salsa. În Săptămâna Mexicană, gustoasele tortilla umplute îți stau la dispoziție în magazinele Lidl din toată țara, alături de picantele bucăți de file de pui Mexicanos cu sos Dip.

Poți pregăti chiar tu o tortilla picantă, perfectă pentru o fiesta desăvârșită. Pentru 4 porții, ai nevoie de 1 pachet de lipii mexicane sau de lipii multicereale, 1 kg carne tocată, 300 g sos de roșii Freshona, 100 ml ulei de măsline, 300 g iaurt Pilos, 50 g ardei iute, 50 g usturoi, 2 legături de pătrunjel, 100 g roșii, 100 g ceapă albă, 100 g ceapă roșie, 1 salată verde, 10 g chimen Mikado și, după gust, sos iute, sare și piper.

Pentru început, poți prepara sosul de roșii într-o cratiță în care lași la prăjit, în ulei de măsline, ceapa albă, usturoiul și chimenul.

Când amestecul este rumenit, adaugă sosul de roșii, pe care îl lași la fiert până când se reduce la un sfert din cantitatea inițială, amestecând continuu, pentru a ajunge la consistența unui sos de ketchup.

Pregătește carnea tocată, pe care o amesteci cu sare, piper și sos de roșii, care se adaugă treptat, până când carnea ajunge la consistența micilor. Apoi, rulează carnea în formă de mici și pune-o la prăjit pe grătarul încins. Separat, poți pregăti celelalte ingrediente pentru tortilla. Așadar, toacă mărunt ardeiul iute, ceapa roșie julienne, pătrunjelul tocat grosier și roșiile tăiate felii subțiri.

Unge foaia de tortilla cu iaurt și cu sos iute, așază carnea prăjită pe mijloc și adaugă ingredientele tăiate.

La final, mai adaugă puțin ulei de măsline, stropește amestecul cu zeama de la o jumătate de lămâie, rulează tortilla și savureaz-o alături de o porție de cartofi prăjiți și salată. Meniu Burrito - 9.99 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod