Derma Perfect de la Rowenta

“Cum ar fi daca epilarea cu lumina intens pulsata ti-ar schimba viata?”

“Cum ar fi daca epilarea cu lumina intens pulsata ti-ar schimba viata?”

O piele fina si matasoasa este mai atragatoare decat orice material pretios care ti-ar acoperi corpul. Dorinta ti-a fost indeplinita: perfectiunea este posibila, cu ultima generatie de epilatoare Derma Perfect de la Rowenta. Acum poti profita de revolutionara inovatie a cosmeticii moderne: tehnologia IPL (lumina intens pulsata), chiar in intimitatea casei tale. Vizitele in cabinetele de cosmetica sunt o poveste, durerea metodelor traditionale de epilare… doar un vis urat, iar finetea se pastreaza la nesfarsit.



Eficienta tehnologiei Pulse Active folosita de epilatoarele Derma Perfect este dovedita dupa doar o luna de tratament. Un puls luminos intens si de impact este directionat spre foliculul de par, care este distrus. Dupa 6 sedinte, firele de par se vor rari cu pana la 83%, iar cele ramase vor fi mai subtiri si mai deschise la culoare. Rezultatele obtinute se vor mentine luni de zile, inainte de a fi nevoie de un mic “retus”.

Epilatorul semi-permanent Derma Perfect a fost testat si aprobat dermatologic; de asemenea, dispune de filtru UV de inalta performanta.
Designul ergonomic a fost special conceput pentru a face utilizarea cat se poate usoara. Il poti folosi chiar tu, la tine acasa, atunci cand ai timp, profitand de tehnologia IPL, fara sa te ingrijorezi ca nu te vei descurca la fel de bine ca o persoana specializata. Eficienta Derma Perfect este garantata atunci cand este folosit corect. Derma Perfect este ultra-sigur pentru piele si ochi, fiind dotat cu un senzor care stopeaza impulsurile luminoase atunci cand nu este in contact cu pielea, pentru a evita orice accident.
Bucura-te de fiecare particica a corpului tau, fara sa o ascunzi.
Derma Perfect este o investitie pe termen lung, care iti promite o piele curata si frumoasa. Nu este nimic magic, este doar frumusete de inalta tehnologie.

Derma Perfect a fost dezvoltat in parteneriat cu un producator de produse profesionale, folosind tehnologia IPL, care ii garanteaza performanta. Eficacitatea si siguranta au fost testate clinic.

Dupa lansarea in Franta, Belgia, Spania, Italia si Portugalia, in prima jumatate a anului 2012, Rowenta lanseaza Derma Perfect si in Europa de Est: un produs compact, cu un senzor integrat pentru a detecta culoarea pielii si trei leduri ce pot fi inlocuite, rezistente la 5000 de impulsuri luminoase, la pretul de 1249 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod