De ziua Hard Rock Cafe, Original Legendary Burger va costa doar 2,8 lei, echivalentul a 71 de cenți, ca în 1971

Povestea Hard Rock Cafe a început când doi americani care trăiau în Londra și-au propus să aducă gustul de acasă pe pământ englezesc. Pentru o experiență fără precedent, au elaborat un mix irezistibil între preparate autentice, muzică bună și suveniruri de la mari artiști internaționali. Pe 14 iunie 1971 s-au lansat în afaceri, deschizând, în spațiul unei foste reprezentanțe Rolls Royce, primul restaurant Hard Rock Cafe.

Pentru a celebra 47 de ani de la fondarea brandului, pe 14 iunie 2018, restaurantele Hard Rock din întreaga lume vor oferi clienților, între ora 11 și ora 12, celebrul Original Legendary Burger la același preț ca în 1971 - 71 de cenți, echivalentul a 2,8 lei în restaurantul din București.



Burgerul Original Legendary din carne de vită ușor condimentată este asezonat cu bacon la cuptor, două felii de brânză Cheddar, un inel crocant de ceapă și o felie de roșie. Este servit într-o chiflă rumenită, alături de cartofi prăjiți și un sos special. Promoția se derulează pe principiul “primul venit, primul servit”.

Prin această ofertă aniversară, Hard Rock își propune să le mulțumească celor care, în decursul timpului, au transformat Original Legendary în cel mai popular produs al restaurantului.
Începând din 1971, Hard Rock își desfășoară activitatea sub motto-ul ‘Love All, Serve All’ și își continuă această misiune și în prezent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod