De Valentines’ Day, Stand up for great love! cu Durex

Sexul este mult mai mult decât doar ... sex. Este o aventură excitantă, cu șoapte calde, atingeri ușoare, bătăi puternice ale inimii, vibrații intense, dorințe îndeplinite. Este o experiență puternică care influențează corpul și mintea și vă unește într-un mod în care niciun alt lucru nu o face. Este acel moment unic în care toate emoțiile explodează pentru a da naștere unui sentiment în care te regăsești cu fiecare parte a corpului.

Suntem în luna îndrăgostiților și Durex te provoacă să ai o atitudine pozitivă față de sex și să iubești asa cum îți dorești.
De aceea, de Valentines’ Day, ia și tu atitudine și dă glas dragostei. Meriți totul, așa că nu te mulțumi cu puțin și cere mai mult de la sex: du experiența mai departe și „Stand up for great love!”.

Anul acesta, în cadrul campaniei Durex „Stand up for great love!”, Durex sărbătorește dragostea și pasiunea și îi trimite pe cei mai norocoși îndrăgostiți la New York. Înscrierea în campanie se realizează prin achiziționarea unui produs Durex și trimiterea unui SMS la 1824 cu numele locației de unde a fost cumpărat și numărul bonului aferent.
Premiile puse în joc sunt: o excursie pentru 2 persoane la New York, 10 cine romantice în doi și 50 de love boxes cu produse Durex pentru o noapte de neuitat. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site-ul www.promorb.ro.

În plus, pe 14 și 15 februarie, îndrăgostiții sunt așteptați în Baneasa Shopping City la standul Durex pentru fotografii pasionale alături de perechea lor și cadouri surpriză. Fotografiile vor fi afișate pe pagina de Facebook Durex, în galeria Stand up for great love, pentru ca toată lumea să fie martoră iubirii lor.
Tot pe Facebook, aplicația „Declarații orgasmice pentru cupluri fantastice” le dă îndragostiților cuvântul pentru cele mai inspirate declarații personalizate de dragoste. Aplicația poate fi accesată la adresa: www.facebook.com/Durex.Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod