De Mărțișor, sărbătorește românește, cu specialități culinare românești

Grupul City Grill invită bucureștenii și nu numai, să se bucure de sărbătoarea românească a primăverii în stil românesc, în compania preparatelor vedetă din restaurantele din Grup.
De Mărțișor, chefii restaurantelor din familia City Grill - Caru’cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș și City Grill–invită publicul să întâmpine primăvara în stil românesc, cu specialitățile casei. Adevărate „mâncăruri destinație”, cele mai apreciate preparate din meniuri promit să devină memorabile.

Restaurantul Caru’ cu bere propune specialitatea casei, ciolan românesc de porc împreună cu varză calită, mămăliguță, hrean și ardei iute.
Gătit după o rețetă de care se bucură anual sute de mii de români, ciolanul de porc de la Caru’ cu bere este preparatul care uimește vizitatorii străini și îi face să se îndrăgostească de bucătăria tradițională românească.

La restaurantele Hanu’ berarilor, chefii gătesc cu pasiune Mâncarea berarului. Pulpele de rață rumenite la cuptor cu varză călită au un gust unic, delicios, imposibil de regăsit sau descoperit altundeva.

Legendarul restaurant Pescăruș, cel mai nou membru al familiei City Grill, își împarte meniul în trei părți.
Meniul contemporan, inspirat din viața bucureștenilor de astăzi, meniu de pește, inspirat de pasiunea bucureștenilor pentru pescuit și meniul pentru nostalgici, inspirat de viața bucureștenilor de altădată. Pentru începutul primăvarii, propunerea Pescăruș este bibanul în crusta de sare gătit la cuptor, un preparat gustos, ușor și sănătos.

Hanu’ lui Manuc propune vizitatorilor un răsfăț gustativ complet: ciolan de miel caramelizat, pregătit la cuptor cu mirodenii și vin roșu, asortat cu cartofi copți și soté de fasole verde cu usturoi.

Restaurantele City Grill sunt deja celebre datorită rețetelor de mici, astfel că propunerea din partea lor se referă la a experimenta gusturile diverse din Platoul Micilor - mici de Obor, mici de Medgidia, mici de Lehliu Gară, mici de-ai lui Iordache, serviți cu cartofi prăjiți.

Toate restaurantele din Grupul City Grill folosesc rețete proprii, inspirate din preparatele tradțtionale pe care românii le iubesc. 

Mâncărurile din meniuri au ingrediente proaspete, de calitate, fără aditivi sau conservanți alimentari, iar respectarea rețetelor și păstrarea furnizorilor de-a lungul anilor asigură vizitatorii că regăsesc întotdeauna aceleași gusturi pe care și le amintesc și pe care le apreciază.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod