De ce trebuie să fii în Orașul Faptelor Bune 2018 alături de Radio ZU?

Pentru că în Orașul Faptelor Bune 2018, 7 zile, 24/24, în perioada 15 – 21 decembrie se întâmplă MINUNI. Pentru că aici oamenii care au nevoie sunt aduși alături de oamenii care au de unde. Pentru că, în săptămâna de dinainte de Crăciun, 8 DJ Radio ZU aleg să locuiască 7 zile într-o casă de sticlă montată în Piața Universității din București. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman” au microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a duce la bun sfârșit orice faptă bună.

Și pentru că cei mai tari artiști din România intră în povestea Orașul Faptelor Bune 2018 și în fiecare seară susțin concerte într-un iglu montat în fața casei de sticlă de la Universitate. Pentru că de trei ani încoace, Radio ZU aduce aproape români din toată lumea în Orașul Faptelor Bune.


Înainte de orice, Orașul Faptelor Bune spune povești. Personajele principale anul acesta sunt Teolina și Sara. Două copile de 4 ani, respectiv 1 an. Poveștile lor sunt clare, dar foarte complicate.

Ambele au mari probleme de sănătate și mai mare nevoie de bani.


Toate donațiile sunt importante, fie că vorbim despre sume depuse în urnele montate in Piața Univesității, fie că vorbim despre cele transferate direct în conturile Fundatiei Sensiblu pentru cele doua fetite:

RO13 BACX 0000 0000 3080 0008 - LEI
RO83 BACX 0000 0000 3080 0009 - EUR
 
În momentul în care faci donația nu uita să specifici “pentru Teolina” sau “pentru Sara”. 

Oamenii de bine care se implică în povestea pe care Radio ZU o scrie în fiecare an cu o săptămână înainte de Crăciun, de 3 ani încoace, se numesc Îngeri.

Ei sunt Îngeri pentru cazuri. Dar, și mai frumos este când cazurile se transformă în Îngeri. S-a întâmplat de multe ori anul acesta ca cei ajutați în Orașul Faptelor Bune să ajute la rândul lor. Dan, de exemplu, este specialist social media cu o condiție medicală specială. Paralizat de la gât în jos, Dan a reușit să-și creeze o aplicație pe care o poate controla vocal și care îl ajută să administreze paginile de Facebook și Instagram ale clienților lui. Dan a fost ajutat anul acesta în Orașul Faptelor Bune și la rândul lui a ajutat.


Zeci de povești, mii de euro strânși, oameni aduși alături din toate colțurile lumii, 7 zile, 24/24 de ore, toate în Orașul Faptelor Bune 2018.


Așa cum spuneam și mai devreme, pe lângă faptele bune – principalul obiectiv în Orașul Faptelor Bune – artiștii se alătură proiectului și susțin concerte în centrul Orașului Faptelor Bune.


Care sunt artiștii care vor cânta în ultimele 3 seri din Orașul Faptelor Bune 2018?


MIERCURI, 19 Decembrie: Nicole Cherry, Connect R, Vescan, Mira, Elena Gheorghe, Carla's Dreams și Blacklist.


JOI, 20 Decembrie: Nicoleta Nucă, Ami, Karmen, Deepcentral, Lidia Buble, Alina Eremia.


VINERI, 21 Decembrie: Ioana Ignat, Lora, Adda, Alex Velea, Lino.


Hai și TU în Orașul Faptelor Bune 2018!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod