De ce să arunci ancora în port pentru o experienţă culinară

Despre Cristofor Columb se spune că a plecat cu trei corăbii spre “Lumea nouă”, peste 80 de oameni la bord, iar principalele alimente de pe corăbii erau: apa, vinul, oțetul, uleiul, brânza, mierea, strugurii, orezul, usturoiul, alunele, biscuiții de mare (folosiți în loc de pâine), peștele, carnea în sare, făina și legumele uscate (năut, linte, fasole). Mâncarea gătită se servea într-un bol de lemn, rețetele erau alcătuite din orez sau legume și carne înăbușită, iar toate erau mâncate cu mâna.
 
Vremurile s-au schimbat! Dacă te atrage acest spirit de aventură, poţi trăi o adevărată experienţă culinară la The Harbour – restaurantul din Piaţa Amzei.
Fie că eşti marinar sau nu, la The Harbour eşti aşteptat într-o atmosferă prietenoasă cu un meniu nou şi cu un design nou. Pentru inspiraţie, câteva recomandări: Rulada de miel – O combinație excelentă între cușcuș cu caise confiate, năut și legume, lângă care se așează rulada de miel, aromată, fragedă și suculentă;  File Branzino – Delicioasele fileuri de biban de mare la tigaie, alături de roșii cherry, spanac, risotto și sparanghel, un preparat care va face impresie;  Piept de pui supreme – Orez Arborio, papiote de legume și piept de pui, peste care se pune un sos de smântână cu cocos și curry Massaman;  Tocanița marinarească – Bucăți mici de berbecuț și vită, cu ciuperci și legume, principalele ingrediente care alcătuiesc acest preparat delicios.
Papilele gustative vor fi cele mai răsfățate!

The Harbour este de aproape 12 ani în piață, timp în care le-au călcat pragul sute de mii de oaspeți. În vara aceasta, Portul s-a rebranduit, având acum un meniu nou, cu preparate excepționale, și un design deosebit, colorat și autentic. The Harbour a fost premiat și de prestigiosul portal internațional de călătorii Tripadvisor, prin 3 certificate de excelență, obținute în 2013, 2014 și 2015.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod