De ce canapeaua este centrul inspiratiei in casa ta

Holul iti pregateste intrarea. Bucataria ascunde delicii neasteptate. Dintre toate camerele din casa, livingul cu adevarat te reprezinta. Tocmai aici, in acest decor de socializare, canapeaua ocupa locul prim. Ca orice decizie care te urmareste, alegerea canapelei trebuie sa vina dupa o sesiune serioasa de inspiratie. Vei gasi la kika exact varietatea gandita cu acest scop. De exemplu, poti incepe cu un algoritm tehnic, matematic. Primul pas: canapelele de doua persoane. Apoi de trei. Cateva culori, marimi, materiale si variante mai tarziu, te uiti la coltare. Dar sa le luam pe rand.

Cauta o canapea cu doua sau trei locuri

Esti un nostalgic.

Gandul tau fuge in permanenta in trecut. Sa spunem ca stai intr-un bloc interbelic. Parchet batran, gros, intelept. Mobila masiva, petrecuta din generatie in generatie. Tu cauti liniile clasice, pagini galbene ale editiilor princeps, filmele de cinemateca. Modelele Cannes, Flamingo, Shell sau Bonny de la kika sunt potrivite pentru tine.  



Coltarul, mai mult decat o canapea obisnuita

Se vorbeste frecvent in amenajarile caselor despre asezarea coltarelor in camera. Nici chiar canapea, nici pat, coltarul inglobeaza mai multe functii. In oferta kika vei gasi varietate – atat in materie de stiluri, cat si in ceea ce priveste utilitatea.

Modelul Star de la kika s-ar putea sa ti se potriveasca, mai ales daca iti doresti o atmosfera cozy si intima in living.
   
Coltarul este adesea preferat pentru living deoarece este mobilierul ideal de impartit cu prietenii. Nu exista glume mai bune decat cele spuse in proximitatea canapelei. Parca e un totem al bunei dispozitii. Coltarul Hill de la kika are doua mari calitati care depasesc frumusetea simpla a designului – culoarea, dar si lada de depozitare si functia pat incluse.


Tetierele reglabile ale anumitor modele de coltare, materialul si linia designului fac mai mult decat sa impuna un stil camerei, iar eleganta poate veni si din nuante.

De exemplu, modelul Dianthus ti se dezvaluie parca precum titlul unei carti inca nescrise, Boogie este un coltar spatios, modern si care include si functia de pat. Iar coltarul Charming, Rose sau Mirella te ajuta sa faci combinatii neasteptate, neprevazute, dar care merg perfect impreuna. In cazul coltarului Mirella elementele care compun produsul pot fi comandate independent in cele mai variate culori si texturi, de la galben pai, la albastru petrol, dar şi in diverse materiale, de la stofe usor de intretinut, pana la piele ecologica.

Se intampla relativ rar sa-ti gandesti casa ca pe o prelungire a spatiului de la birou, dar daca totusi faci asta, atunci o poti face cu stil.

Un exemplu concludent este modelul Impressione, un coltar de piele configurabil in diverse dimensiuni si culori care poate fi echipat si cu functie de relaxare sau cotiera reglabila. Iar daca vrei sa lucrezi proiectele tale in cel mai relaxant, dar util ambient, poti opta chiar si pentru masuta de laptop integrata.   


Designul casei tale poate deveni opera de temelie prin care te prezinti in fata celor care vor sa te cunoasca. Bucura-te de o varietate care chiar te va surprinde vizitand magazinele kika Pallady si kika Militari sau kika.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod