De 1 iunie, Promenada devine universul științei și creativității

Promenada sărbătorește Ziua Copilului prin știință și creativitate. Cei mici vor afla secretele celor mai trăznite experimente chimice, alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, apoi își vor testa creativitatea în cadrul atelierelor Creative Park by Canon. Cu ocazia Zilei Copilului, Promenada organizează pe 1 iunie o lecție de știință prin care copiii vor testa cele mai distractive experimente și reacții chimie și vor descoperi noi formule, alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, o echipă profesionistă specializată în organizarea de ateliere distractive și educative pentru cei mici, dezvoltate folosind principiile STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică).


Alături de Profesorul H și Savanții Trăzniți, cei mici vor face experimente stiințifice nebănuite: vor afla tainele nisipurilor mișcătoare, vor descoperi formula pastei de dinți pentru elefanți și se vor întrece în a obține cel mai trăznit slime, o gelatină colorată care se poate modela. Evenimentul „O zi în Laboratorul Profesorului H” va avea loc între 11:00 și 13:00, pe terasa de la nivelul 2, în zona fântânii.

De ziua lor, copiii vor putea să-și testeze creativitatea, confecționând obiecte haioase la Atelierele „Creative Park by Canon”, organizate de Promenada între 11:00 și 15:00.
În cadrul workshop-urilor, cei mici vor putea crea de la felicitări pentru ocazii deosebite, calendare, rame personalizate și până la animale sălbatice. Atelierele se adresează copiilor între 3 și 11 ani, iar fiecare atelier are o durată de 30 de minute. Pentru a participa, copiii între 3 și 6 ani trebuie să fie însoțiți de părinți. Momentele frumoase vor fi surprinse în fotografii, pe care cei mici le vor primi la finalul evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod