Daruri de Mos Nicolae – workshop de design floral cu scop caritabil

Vibrația sărbătorilor de iarnă este magică: mirosul de brad și scorțișoară, luminițele din oraș, colindele, darurile & faptele bune! Asadar, Bee Happy events by Ramona  va invita într-un ambient modern, dominat de arome imbietoare de prajituri si cafea, pentru a crea cele mai frumoase daruri de sarbarori! Si pentru că suntem în cea mai frumoasă perioadă a anului, să dăruim și celor care au nevoie de ajutor!

Tematica : Darurile lui Moș Nicolae - Nu intamplator a fost aleasa aceasta tema.
Numele lui Mos Nicolae fiind legat de darnicie si compasiune, acum este cel mai bun prilej de a arata generozitate si sprijin celor care ofera suport familiilor ai caror copii au fost diagnosticati cu autism. Participantii sunt asteptati cu crenguțe de brad, accesorii interesante și multe elemente naturale: scorțișoară, felii de portocală uscată, mușchi de copac,conuri de brad, bucăți de lemn, rafie, iută, dar și globuri strălucitoare.

Coordonatorul workshopului este Ramona Dumitru, designer floral cu o experienta de aproape 10 ani în domeniul floristicii.
Durata: 2 ore, inscrieri la adresa atelier.beehappy@yahoo.com. Pot participa si copiii cu varsta cuprinsa varsta intre 7 și 14 ani. Mai multe detalii și informații suplimentare la telefon 0744.359.177.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod