Daruieste magia dansului, cu noul Gift Card cu lectii de dans la Arthur Murray

La inceput de sezon de Sarbatori, studioul Arthur Murray Bucuresti lanseaza gift-card-urile cu lectii de dans, prin intermediul carora oricine poate darui magia dansului celor dragi. Gift-card-urile Arthur Murray cuprind câte 4 lectii private de dans in studioul Arthur Murray Bucuresti. Acestea sunt un cadou ideal atât pentru doamne, dar si pentru domni sau pentru cupluri, putând fi utilizate individual sau alaturi de partener.

Gift-card-urile Arthur Murray sunt un cadou rafinat, care ofera o intreaga experienta placuta: invatarea dansurilor de societate, socializare, relaxare si eliminarea stresului.

Studioul de dans Arthur Murray din Bucuresti propune gift-card-urile cu lectii de dans nu doar persoanelor fizice, ci si companiilor, care pot oferi colaboratorilor sau partenerilor de afaceri un cadou original.  Datorita design-ului premium si elegant, ce reflecta filozofia si spatiul studioului Arthur Murray, gift card-ul este ideal atât drept cadou corporate, cât si personal, de Sarbatori sau la ocazii speciale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod