Daruieste fericire in luna iubirii

Maison de Crepes demareaza, in perioada 19-28 februarie, actiunea umanitara "Daruieste fericire in luna iubirii”.

In aceasta perioada, prietenii si musafirii care ne trec pragul vor putea cumpara o clatita in asteptare in valoare de 20 lei pentru unul dintre copiii aflati in Centrul de Plasament Pinochio.


 La sfarsitul campaniei, Maison de Crepes, va dona dublul numarului de clatite stranse in urma campaniei si va darui copiilor o experienta culinara completa in cadrul unui pranz in restaurantele noastre.


Februarie este luna in care sarbatorim cel mai frumos sentiment- iubirea si dragostea. Drept urmare ne-am gandit sa daruim fericire si bucurie celor care au cea mai mare nevoie.

Hai sa transformam gustul copilariei in gustul fericirii ! Alatura-te si tu proiectului nostru si daruieste un strop de iubire, facand un copil fericit.


Maison des Crepes unde timpul isi da timp ! Este locul unde prietenii vin sa se bucure de o experienta completa intr-un cadru parisian cu un meniu bazat pe crepes si American pancakes reinterpretat. Cu o varietate de peste 20 de tipuri de crepes si pancakes, incercam sa gasim cele mai inedite combinatii culinare, folosindu-ne de produse cat mai proaspete.

Pentru a mentine calitatea produselor noastre schimbam meniul de ori pe an, folosind tot ce e mai bun de la producatorii locali.


Te asteptam sa ne treci pragul in locatiile din Emanoil Porumbaru nr. 81 #maisondescrepesaviatorilor si cea de pe strada Mihai Eminescu nr. 38 #maisondescrepesromana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod