Danone Mic Dejun Delicios, pentru dimineți jucăușe

Sănătos, gustos și jucăuș – așa ar trebui să fie orice mic dejun al celor mici pentru a deveni în timp o obișnuință și un stil de viață. Toamna aceasta, cei mici se pot bucura de Mic Dejun Delicios - micul dejun crănțănos și delicios pentru copii, cu iaurt hrănitor și fulgi de porumb – ideal pentru dimineți petrecute acasă sau la școală.
Pentru o creștere sănătoasă este recomandat un mic dejun zilnic format din lactate, cereale și fructe. Prin combinațiile dintre aceste ingrediente, noile iaurturi Danone Mic Dejun Delicios reprezintă o alternativă sănătoasă, gustoasă și la îndemână pentru un mic dejun pe placul celor mici.

Un iaurt pe zi este important pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată, în toate etapele vieții, în special la vârste fragede, atunci când se formează obiceiurile alimentare. Studiile* arată că, pe măsură ce înaintează în vârstă, obiceiul copiilor de a lua micul dejun se diminuează.
83% dintre copiii cu vârste cuprinse între 3-6 ani iau micul-dejun zilnic, la vârsta adolescenței doar 54%, iar la vârsta adultă 40%. Iaurtul este o sursă de proteine - necesare pentru creșterea și menținerea mușchilor și oaselor și o sursă de calciu – pentru dinți sănătoși și un zâmbet frumos.

Noile iaurturi din gama Danone Mic Dejun Delicios au la bază lapte de cea mai bună calitate de la fermieri români și sunt produse la fabrica Danone din București. Iaurturile sunt disponibile în două variante de produs la 140 grame: iaurt alb și iaurt cu căpșuni.
Ambele sortimente au topping din fulgi de porumb, bogat în fibre, și un conținut scăzut de grăsime (2%). Gustul delicios de iaurt hrănitor și fulgi de porumb crocanți îi va forma cu ușurință obiceiul micuțului tău de a nu trece peste micul dejun în nicio zi. Celebrele personaje Minnie, Mickey, Daisy și Donald, care apar pe ambalajul acestor două sortimente de iaurt, te ajută să transformi fiecare dimineață a copilului tău într-o experiență Disney ce-l va încânta pe cel mic în timp ce savurează un mic dejun bogat în proteine, calciu și fibre de care are nevoie pentru o zi plină de activități.

* Datele folosite în acest comunicat provin din mai multe studii realizate de Danone în ultimii trei ani, între care: Studiu fundamental pentru înțelegerea rolului lactatelor proaspete în comportamentele generale de consum ale românilor, Synovate, 2011; Raport cu privire la percepția iaurturilor, 360 insights, 2014; Danone Brands Tracking, GFK, 2014; Studiu OMNIBUS 2013;
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod