Dacian Cioloș vine la DigiFM

Într-un prim interviu exclusiv acordat unui radio după anunțarea înființării partidului sau, Mișcarea România împreună, Dacian Cioloș  poposește în studio DigiFM vinerea aceasta, 20 aprilie, de la ora 11.00, la Oameni de Colecție alături de Cătălin Striblea.

Vorbim despre trai și despre om. Vorbim despre român și despre România. Facem timp de o oră mai puțină politică și mai multă viață.” ne-a dat “din casa” Cătălin Striblea.

Oameni de Colecție este una dintre cele mai cunoscute emisiuni de la DigiFM, emisiune care aduce atât ascultătorii cât și fanii de pe facebook DigiFM, mai aprope de personalitățile lor preferate.

Interviurile sunt realizate de Cătălin Striblea, LIVE în studio DigiFM.

Publicul are privilegiul de a sta o oră față în față cu Oameni de colecție, cu oameni care se dezbrăcă de haina PR-ului pentru o vorba sinceră cu Striblea, pe pagina de facebook DigiFM. Interviul cu Dacian Cioloș, de vinerea aceasta, 20 aprilie, ora 11, se va auzi LIVE, partial, și On Air, la Digi FM și va fi transmis integral pe pagina de Facebook, loc de unde Cătălin Striblea va prelua și câteva întrebări venite “din public”.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod