Cutia cu vacanțe HolidayBox- cadoul preferat de sarbatori!

Peste 50% din vacanțele pe care românii le fac cadou cu diverse ocazii sunt dăruite de Crăciun sau de Revelion, potrivit datelor centralizate de Christian Tour, cel mai mare touroperator din România.
Pentru aceste daruri inedite de sărbători optează atât companiile, care își răsplătesc astfel cei mai buni angajați, cât și persoanele fizice, care vor să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou ieșit din comun.

“Crăciunul este, prin definiție, o sărbătoare a speranței, a iubirii și a generozității, e acea perioadă din an în care românii devin mai generoşi cu cei apropiaţi. De aceea, nu e de mirare că multe din vacanțele dăruite cadou sunt cumpărate în preajma Crăciunului. Din datele noastre rezultă că peste jumătate din totalul vacanțelor-cadou sunt cumpărate în perioada sărbătorilor de iarnă”, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Chiar dacă sunt acordate de Crăciun sau de Revelion, pachetele de vacanţă făcute cadou nu sunt rezervate neapărat pentru perioada sărbătorilor de iarnă.
Până acum, un neajuns al acestor vacanțe-cadou era că persoana care le primea trebuia să-și facă sejurul în perioada aleasă de cel care le dăruia, interval care de multe ori nu coincidea cu planurile beneficiarului. “De exemplu, se întâmpla ca părinții să facă un cadou copilului care tocmai intrase la facultate o vacanță la Mamaia la jumătatea lunii august, însă acesta să-și fi dorit o vacanță cu prietenii la Vama Veche la începutul lui septembrie. Din acest motiv, ne-am gândit să lansăm un nou tip de vacanțe-cadou care să nu depindă de nicio dată și de care beneficiarul să se bucure în ce perioadă dorește”, precizează reprezentantul touroperatorului.

În acest context, Christian Tour lansează în luna decembrie un nou concept dedicat vacanțelor, HolidayBox, care conține un voucher în valoare de 95 sau 145 de euro.
Pachetul de 95 de euro include o noapte de cazare cu mic dejun pentru două persoane într-o destinație din România. În al doilea caz, e vorba despre o minivacanță de două nopți de cazare cu mic dejun inclus, tot pentru două persoane. Toate pachetele HolidayBox includ și o cină specială, precum și un serviciu adițional oferit de hotelurile partenere, cum ar fi un tur de oraș, bilete la teatru, acces la spa sau la masaj. Voucherul nu este nominal, prin urmare poate fi transmis.

“HolidayBox este cadoul ideal pe care îl pot face persoanele ocupate, care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a căuta prin magazine un dar pentru cei dragi. În egală măsură, este un cadou potrivit pentru cei care vor să evadeze două-trei zile de acasă.
Pentru că nu toți românii au timp ori bani pentru concedii lungi, HolidayBox oferă posibilitatea unei escapade de weekend, pentru a se deconecta de la problemele cotidiene. Ideea vine în contextul în care am observat că tot mai multe persoane își doresc, pe lângă concediul mare, de vară, petrecut în general într-o destinație externă, și câteva vacanțe mai scurte de-a lungul anului, pentru care aleg, în proporție covârșitoare, România”, adaugă Marius Pandel.

În luna decembrie, cutia cu vacanțe HolidayBox poate fi achiziționată din toate sediile Christian Tour din țară. În ceea ce privește procedura, persoana care primește acest cadou va găsi în cutie o broșură cu toate informațiile necesare și un voucher. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul www.holidaybox.ro, să introducă codul de bare din voucher, care este valabil 12 luni, și să aleagă destinația și perioada dorite pentru a merge într-o minivacanță.
În ceea ce privește destinațiile, turiștii au la dispoziție o paletă largă: litoralul românesc, Delta Dunării, stațiuni montane și balneare, Bucovina, Maramureș, precum și orașele mari (București, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Timișoara), căutate de amatorii de city-breakuri în România.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod