Cuptor cu microunde MAX de la Whirlpool

Whirlpool a creat MAX Limited Edition, o colecţie de cuptoare cu microunde, cu forme rotunde şi culori sofisticate, inspirată de tendinţele în amenajări interioare din 2012.
Whirlpool a creat MAX Limited Edition, o colecţie de cuptoare cu microunde, cu forme rotunde şi culori sofisticate, inspirată de tendinţele în amenajări interioare din 2012.

Pe lângă tehnologia înglobată în prima serie de cuptoare MAX, Whirlpool a introdus şi funcţiile  „Al 6-lea Simţ gătire cu aburi” şi „Al 6-lea Simţ rumenire” – specifice cuptoarelor cu microunde pentru gătire care se încadrează într-o categorie superioară de preţ. Mai mult, noile MAX sunt dotate cu un sistem de iluminat ambiental, ce permite consumatorilor să identifice rapid şi uşor programul de gătire.
Aceste lumini se schimbă în funcţie de timpul rămas până la finalizarea programului şi în funcţie de procedeul de gătire ales de utilizator.

De exemplu lumina albă indică faptul că MAX este gata de utilizare, lumina verde arată că se găteşte cu abur, în timp ce lumina roşie indică faptul că se rulează un program de rumenire.

Succesul de piaţă înregistrat de seria pilot de cuptoare MAX, primul cuptor cu microunde cu contur semirotund de pe piaţă, i-a determinat pe designerii Whirlpool să continue dezvoltarea acestei colecţii prin introducerea de noi funcţii şi elemente de design, precum uşa din sticlă cu reflexie antiamprentă dar şi carcasele speciale în nuanţe de cafeniu, moonlight(alb-auriu) şi bronz platinum.

Gândite pentru a putea susţine în partea superioară greutatea vaselor scoase din cuptor,  cuptoarele MAX în ediţie limitată au fost concepute astfel încât să poată fi plasate în colţ, câştigând cu 25% mai mult spaţiu pe blatul de bucătărie, comparativ cu un cuptoar tradiţional.
Astfel, graţie designului inteligent şi a dimensiunilor speciale- 39 cm lăţime şi 38 cm adâncime- pot fi inserate platouri cu diametre de până la 28 cm. Dimensiunile exterioare mici nu influenţează însă capacitatea din interiorul cuptorului, de 13 litri.

Dotate cu display cu touch-screen, timer şi sistem 3D de distribuţie a microundelor, noile cuptoare MAX pot găti, încălzi şi dezgheţa uniform şi rapid. Cuptoarele includ şi funcţia Quatz Grill, pentru prepararea rapidă de grătare, funcţia Jet Defrost, funcţia de degheţare de 7 ori mai rapidă în comparaţie cu un cuptor cu microunde standard, semnalizată prin lumina albastră.  Cuptoarele MAX în serie limitată pot fi găsite în reţeaua de magazine Flanco şi sunt disponibile la preţul de 1.400 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod