Cumpărăturile din aeroport pot fi făcute și online

Cumpărăturile din aeroport fac parte din rutina vacanței tale, chiar dacă ai la dispoziție doar câteva minute înainte de îmbarcare.
Odată cu lansarea magazinului online bestvalue.eu, nu trebuie să îți faci cumpărăturile în ultimul moment, pentru că din platforma online poți face achiziții încă din momentul în care ai biletul de vacanță valabil.

Dacă te pregătești pentru un city-break, ai la dispoziție colecția Travel Exclusive, ideală pentru o călătorie de câteva zile, datorita volumului redus pe care îl au aceste produse din colecție, astfel că ai parfumul tău în varianta de 15 – 30 ml, dar și paleta preferată de machiaj sau setul de îngrijire dorit.
Iar dacă te gândești că o vacanță impune o nouă pereche de ochelari de soare, îi poți comanda online după emiterea biletului de călătorie, pentru a-i avea în următoarea destinație de relaxare.

Magazinul online bestvalue.eu este creat în oglindă cu cel fizic situat în aeroport, astfel că utilizatorii beneficiază de aceleași prețuri în regim duty-free, de consultanță specializată, având însă o perioadă prelungită de achiziție, valabilă încă din momentul în care a fost emis biletul de călătorie.
Astfel, călătorii pot face achiziții în orice moment dupa emiterea biletului și până la momentul zborului, fără a mai fi constrânși de perioada limitată a unei escale sau de timpul rămas până la îmbarcare, fie că îi așteaptă o călătorie de afaceri sau una de vacanță.

BestValue propune clienților un concept inovator de achiziție, o perioadă extinsă de achiziție de produse cu prețuri în regim duty free, fie că vor să facă o surpriză plăcută unei persoane dragi sau vor să își achiziționeze produse pentru vacanță.” a spus Cristian Negoita - General Manager Millenium Pro Design.

Cei care aleg platforma online pentru achiziții trebuie să înregistreze biletul valabil înainte de a face cumpărături.
Produsele pot fi livrate la domiciliu sau la o adresă prestabilită. Călătorii pot comanda din fața laptopului sau chiar folosind telefonul mobil, fără a mai avea presiunea de timp din aeroport, între două zboruri sau înainte de îmbarcare. Mai mult, secțiunea L'Attitude aduce sfaturi utile celor care urmăresc cele mai noi tendinței de lifestyle și fashion.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod