Cum devii fluent in engleza in numai 6 zile

Angloville, primul sat englez din Romania, deschide inscrierile pentru 2016. Acest program de pregatire lingvistica intensiva mizeaza pe invatarea prin practica, de la vorbitori nativi de limba engleza folosind metoda “imersiei lingvistice” totale. Este o experienta foarte concentrata. Cele 6 zile petrecute aici echivaleaza cu 400 de ore de cursuri traditionale.

Programul se adreseaza persoanelor care au cunostinte de limba engleza dar întâmpină dificultăți în exprimare din cauza problemelor de vocabular si de fluenta. Cei care vin in Angloville vor asimila cunostinte in mod practic prin intermediul dezbaterilor, prezentarilor, negocierilor sau discutiilor realizate in formula de 1 la 1 sau 2 la 1.

Aici numarul vorbitorilor nativi de limba engleza este egal cu cel al vorbitorilor de romana. Printre mentorii din Satul Englez se pot regasi un scriitor din Dublin, un avocat din Chicago, un profesor din Manchester, un academician sau un jurnalist care calatoreste in jurul lumii din Noua Zeelanda.

Angloville targeteaza in special companiile care isi doresc sa investeasca in competentele lingvistice ale angajatilor lor. Iata de ce:
•    Mai mult de 60% din angajații companiilor internationale nu pot participa activ la discutii de afaceri, o prezentare, negocieri  sau la deservirea clientilor in engleza.

(Research Global English)
•    Doar 7% din angajatii la nivel global cred ca detin cunostineele de limba engleza necesare indeplinirii activitatii profesionale cat mai bine. (Research Global English)
•    Aproximativ un milion de companii mici si mijlocii din Europa au pierdut recent contracte comerciale pentru ca nu detineau competente lingvistice suficiente. Valoarea medie a contractelor pierdute pentru IMM-uri este intre 300mii - 1 milion de euro. (date studiu ELAN, Comisia Europeană)
•    Companiile care NU au investit in pregatirea si perfectionarea lingvistica  au realizat vanzari in afara tarii cu 44.5% MAI MICI decat companiile care au implementat astfel de strategii.
(date studiu ELAN, Comisia Europeană)
•    Adoptarea unei strategii pentru pregatirea lingvistica in companie duce la cresterea semnificativa a cifrei de afaceri. 41% din companiile intervievate au realizat o crestere de peste 25%. (PIMLICO 2011, Comisia Europeană)

Satul Englez este situat intr-o zona montana deosebita. Costurile programului includ participarea la peste 70h de activitati practice, 5 nopti de cazare in camera single en-suite la un hotel premium, pensiune completa si transport din Bucuresti si retur. Pana pe 10 ianurie, pentru cei care isi doresc sa se inscrie Angloville a pregatit discount-uri speciale Early booking.

De asemenea, companiile care achizitioneaza pachete pentru angajati pot primi oferte personalizate.  Mai multe detalii gasiti pe www. angloville.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod